Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Południk
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26231
Ragazzi Łomża Wronkii
tradycja Tactiek TRALALALA
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.4 gemiddelde waardering 62.4
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


13e minuut.
Amânar probeert naar een medespeler te passen. Cudak speelt de bal door. Amânar met een sublieme pass. Östman rent richting de bal. Östman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cudak kopt de bal weg. Pastor geeft een hoge lob. Ayude rent richting de bal. Młynarczyk onderschept slim de pass. Młynarczyk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Wronkii 0:1

24e minuut.
Ayude rent richting de bal. Ayude passt de bal in één keer door. Topete probeert naar een medespeler te passen. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cudak met een sublieme pass. Östman is nu in balbezit. Amânar geeft een lange en hoge pass. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap. Paal!

33e minuut.
Cudak probeert naar een medespeler te passen. Östman is nu in balbezit. Pastor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pastor krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonfils de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cudak neemt de hoekschop. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy schiet op doel. Bonavera bokst de bal weg.

37e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Collé met een sublieme pass. Vangione is nu in balbezit. Vangione geeft een lange en hoge pass. Młynarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Palásthy bokst de bal weg.

38e minuut.
Lukáts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukáts geeft een lange en hoge pass. Poćwiardowski kan de bal niet met de borst controleren. Brysiak rent richting de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 48%, Wronkii 52%.
Ragazzi Łomża - Wronkii 0:1

52e minuut.
Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Poćwiardowski geeft de bal voor. Rezes kopt de bal weg. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Queri geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Petrakiev passt de bal in één keer door. Östman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bąkowski begaat een overtreding. Östman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Östman komt bij de bal en schiet. Bonavera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiseman komt het veld opgelopen. Turbo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Petrakiev geeft een lange en hoge pass. Qasımsoy is nu in balbezit. Turbo begaat een overtreding. Turbo krijgt een gele kaart. Qasımsoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Turbo geeft de bal voor. Östman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy haalt uit met een fantastische trap. Bonavera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Coulthard verovert de bal door een tackle van achteren. Coulthard geeft een hoge lob. Qasımsoy rent richting de bal. Qasımsoy draait met de bal, schiet en ... Bonavera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragazzi Łomża - Wronkii 1:1

83e minuut.
Amânar probeert naar een medespeler te passen. Cudak rent richting de bal. Wiseman verovert de bal door een tackle van achteren. Wiseman geeft een lange en hoge pass. Młynarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Topete geeft een lange en hoge pass. Inworp. Collé met de inworp. Pastor geeft een lange en hoge pass. Młynarczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 57%, Wronkii 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragazzi Łomża - Wronkii 1:1