Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Fc Gepard Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7137
Fc Gepard Fc Nikisz
LEV2 oS L10 Tactiek fifi
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 46.5
formidable Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Klinik is nu in balbezit. Martens onderschept slim de pass. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ... Brychczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Fc Nikisz 1:0

10e minuut.
Delen passt de bal zonder na te denken. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar met een sublieme pass. Rycha is nu in balbezit. Rycha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Halikowski de bal. Açar bereikt de bal nog maar net als eerste. Açar geeft een hoge lob. Fabjański rent richting de bal. Fabjański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Konkel rent richting de bal. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Trybała rent richting de bal. Trybała draait met de bal, schiet en ... Brychczy bokst de bal weg.

22e minuut.
Konkel geeft een lange en hoge pass. Martens rent richting de bal. Klinik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Martens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martens legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Mościcki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konkel geeft een lange en hoge pass. Martens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Fc Nikisz 2:0

32e minuut.
Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Frygier begaat een overtreding. Delen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Açar met een snel genomen vrije trap. Delen kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schreiberling bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabjański verovert de bal door een tackle van achteren. Mytnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fabjański kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Fc Nikisz 2:1

33e minuut.
Gamla geeft een lange en hoge pass. Pavičić heeft problemen om de bal te vangen. Martens is nu in balbezit. Martens schiet op doel. Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Fc Nikisz 3:1

39e minuut.
Konkel passt de bal zonder na te denken. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens passt de bal in één keer door. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Brychczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gepard 46%, Fc Nikisz 54%.
Fc Gepard - Fc Nikisz 3:1

47e minuut.
Halikowski met een sublieme pass. Frygier bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen verovert de bal door een tackle van achteren. Delen schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Martens stond buitenspel. Pikuś komt het veld opgelopen. Kotulek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Konkel is nu in balbezit. Konkel passt de bal met de wreef. Martens is nu in balbezit. Martens draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trybała heeft problemen om de bal te vangen. Milion is nu in balbezit. Martens is nu in balbezit. Martens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klinik probeert naar een medespeler te passen. Pikuś rent richting de bal. Buchowski geeft een lange en hoge pass. Trybała is nu in balbezit. Trybała haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Gamla passt de bal in één keer door. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Trybała rent richting de bal. Trybała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buchowski met een sublieme pass. Gamla speelt de bal door. Konkel probeert naar een medespeler te passen. Martens rent richting de bal. Martens draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Fc Nikisz 4:1

72e minuut.
Gamla probeert naar een medespeler te passen. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens speelt de bal door. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Trybała kopt de bal weg. Pavičić heeft problemen om de bal te vangen. Klinik is nu in balbezit. Martens onderschept slim de pass. Martens draait met de bal, schiet en ... Kotulek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kotulek speelt de bal door. Jaworucki probeert de bal aan de voet te houden. Konkel geeft de bal voor. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Fc Nikisz 5:1

86e minuut.
Konkel met een sublieme pass. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Halikowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halikowski krijgt een gele kaart. Martens raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trybała neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Na een snelle pass probeert Pavičić de bal onder controle te krijgen. Gamla rent richting de bal. Gamla geeft de bal voor. Trybała springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gepard - Fc Nikisz 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gepard 36%, Fc Nikisz 64%.
Fc Gepard - Fc Nikisz 6:1