Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black&White lamusy
sk- Tactiek moja1
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten excellent
very good Passen good
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Klungelig pakt Iacomi de bal. Álvarez Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Álvarez Rodríguez geeft de bal voor. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Balatov geeft de bal voor. Kiersgaard kopt de bal weg. Klungelig pakt de España de bal. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak draait met de bal, schiet en ... Yaacob probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Álvarez Rodríguez passt de bal met de wreef. Alen rent richting de bal. Alen passt de bal met de wreef. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. Yaacob verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Pihlajakangas geeft een hoge lob. Diovouniotis kopt de bal weg. Salmistu probeert naar een medespeler te passen. Senko bereikt de bal nog maar net als eerste. Senko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 63%, lamusy 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black&White - lamusy 0:0

47e minuut.
Balatov met de inworp. Daar is Alen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teaero begaat een overtreding. Teaero krijgt een gele kaart. Alen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balatov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kiersgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiersgaard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Yahi geeft een lange en hoge pass. Józefiak kopt de bal weg. Rycke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiersgaard is nu in balbezit. Kiersgaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Salmistu kopt de bal weg. Daar is Teaero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teaero passt de bal met de wreef. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - lamusy 1:0

60e minuut.
Giaimo speelt de bal door. Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń speelt de bal door. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak schiet op doel. Paal!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beşenk komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Salmistu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Álvarez Rodríguez de bal. Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomi schiet op doel. Benesperi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - lamusy 2:0

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Iacomi stond buitenspel. Törmälehto komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Iacomi stond buitenspel. Kopa-Ostrowski komt het veld opgelopen. Álvarez Rodríguez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Törmälehto probeert de bal aan de voet te houden. Törmälehto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Beşenk de bal. Pihlajakangas is nu in balbezit. Pihlajakangas geeft een lange en hoge pass. Iacomi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Black&White - lamusy 3:0

89e minuut.
Klungelig pakt Álvarez Rodríguez de bal. Senko onderschept slim de pass. Iacomi is nu in balbezit. Senko rent richting de bal. Senko schiet op doel. Benesperi bokst de bal weg.

90e minuut.
Daar is Skoczeń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bărbat rent richting de bal. Józefiak onderschept slim de pass. Józefiak draait met de bal, schiet en ... Yaacob werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black&White 47%, lamusy 53%.
Black&White - lamusy 3:0