Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fłomianki Wronkii
defensywa Tactiek TRALALALA
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.9 gemiddelde waardering 52.1
unsatisfactory Schieten excellent
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Wiseman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voicu is nu in balbezit. Dolejší bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangione is nu in balbezit. Vangione haalt uit met een fantastische trap. Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Queri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brysiak geeft een hoge lob. Daar is Seiscentos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangione rent richting de bal. Vangione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Wronkii 0:1

8e minuut.
Wiseman probeert naar een medespeler te passen. Brysiak geeft een lange en hoge pass. Seiscentos onderschept slim de pass. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Vangione springt en kopt de bal. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Wronkii 0:2

10e minuut.
Wiseman kopt de bal weg. Vangione probeert de bal met de borst te controleren. Vangione passt de bal met de wreef. Brysiak rent richting de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dolejší verovert de bal door een tackle van achteren. Dolejší passt de bal in één keer door. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman geeft een lange en hoge pass. Vangione springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Voicu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Seiscentos de bal. Seiscentos verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak rent richting de bal. Brysiak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Wronkii 0:3

21e minuut.
Turbo kopt de bal weg. Klungelig pakt Dolejší de bal. Queri rent richting de bal. Queri geeft een lange en hoge pass. Vangione krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vynck trapt de bal weg. Gutfeld kopt de bal weg. Turbo rent richting de bal. Turbo probeert naar een medespeler te passen. Wiseman geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Turbo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kokovios met de inworp. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Voicu geeft een lange en hoge pass. Queri is nu in balbezit. Queri speelt de bal door. Vangione controleert de bal met de borst. Vangione schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vágner trapt de bal weg. Szumanowski kopt de bal weg. Vangione controleert de bal met de borst. Vangione haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Wiseman heeft problemen om de bal te vangen. Wiseman speelt de bal door. Vangione bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangione schiet op doel. Kmiecik probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Vangione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangione passt de bal zonder na te denken. Queri is nu in balbezit. Queri geeft een hoge lob. Vangione maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wiseman onderschept slim de pass. Voicu is nu in balbezit. Wiseman verovert de bal door een tackle van achteren. Wiseman draait met de bal, schiet en ... Vynck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Wronkii 0:4

44e minuut.
Queri met een sublieme pass. Daar is Vangione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vangione passt de bal met de wreef. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Dolejší de bal. Vangione is nu in balbezit. Vangione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Wronkii 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fłomianki 81%, Wronkii 19%.
Fłomianki - Wronkii 0:5

49e minuut.
Daar is Queri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokovios is nu in balbezit. Turbo is nu in balbezit. Turbo geeft een lange en hoge pass. Vangione maakt een snoekduik en kopt de bal. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brysiak kopt de bal weg. Vangione heeft problemen om de bal te vangen. Vangione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Wronkii 0:6

52e minuut.
Wiseman rent richting de bal. Seiscentos bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiscentos geeft een hoge lob. Queri is nu in balbezit. Queri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vangione heeft problemen om de bal te vangen. Dolejší is nu in balbezit. Dolejší probeert naar een medespeler te passen. Wiseman rent richting de bal. Wiseman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Vangione passt de bal in één keer door. Brysiak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Micu. Micu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crivac komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gutfeld kopt de bal weg. Klungelig pakt Rezes de bal. Rezes passt de bal in één keer door. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Wronkii 0:7

76e minuut.
Brysiak heeft problemen om de bal te vangen. Micu rent richting de bal. Micu geeft een hoge lob. Brysiak geeft een lange en hoge pass. Vangione bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Szumanowski de bal. Brysiak is nu in balbezit. Micu is nu in balbezit. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiseman met de inworp. Kokovios rent richting de bal. Queri verovert de bal door een tackle van achteren. Queri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szumanowski kopt de bal weg. Vangione is nu in balbezit. Voicu begaat een overtreding. Voicu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Turbo met een snelle inworp. Wiseman probeert naar een medespeler te passen. Dolejší rent richting de bal. Dolejší geeft een lange en hoge pass. Daar is Vangione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - Wronkii 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fłomianki 86%, Wronkii 14%.
Fłomianki - Wronkii 0:8