Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granit Brodnica Fc Gepard
433 Tactiek LEV3 oG L10
50% Balbezit 50%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 54.3
goed Schieten uitmuntend
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Konkel verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel met een sublieme pass. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:1

3e minuut.
Trybała haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Attakora-Gyan de bal. Martens is nu in balbezit. Martens draait met de bal, schiet en ... Trybała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:2

7e minuut.
Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Martens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki bokst de bal weg. Zrlić verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jaworucki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:3

9e minuut.
Martens rent richting de bal. Konkel speelt de bal door. Trybała is nu in balbezit. Trybała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:4

11e minuut.
Mandıralı rent richting de bal. Konkel verovert de bal door een tackle van achteren. Konkel passt de bal zonder na te denken. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Konkel speelt de bal door. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrlić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trybała komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Attakora-Gyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Attakora-Gyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jaworucki met de inworp. Konkel geeft een hoge lob. Skrzynecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Martens heeft problemen om de bal te vangen. Zrlić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trybała zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martens bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:5

27e minuut.
Skrzynecki speelt de bal door. Jaworucki kopt de bal weg. Klungelig pakt Martens de bal. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkel draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:6

30e minuut.
Martens heeft problemen om de bal te vangen. Martens met een sublieme pass. Trybała rent richting de bal. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:7

33e minuut.
Trybała rent richting de bal. Trybała passt de bal in één keer door. Martens rent richting de bal. Martens haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:8

35e minuut.
Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczak geeft een lange en hoge pass. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:9

36e minuut.
Daar is Franklin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Oftedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens onderschept slim de pass. Martens draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Trybała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Świderek. Trybała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trybała neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Konkel met een sublieme pass. Trybała rent richting de bal. Martens rent richting de bal. Martens schiet op doel. Skrzynecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:10

40e minuut.
Klungelig pakt Malek de bal. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens schiet op doel. Skrzynecki bokst de bal weg.

43e minuut.
Gamla passt de bal met de wreef. Trybała is nu in balbezit. Trybała passt de bal zonder na te denken. Martens is nu in balbezit. Martens haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 78%, Fc Gepard 22%.
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:10

48e minuut.
Jaworucki met de inworp. Konkel rent richting de bal. Konkel geeft een lange en hoge pass. Trybała rent richting de bal. Trybała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Trybała passt de bal met de wreef. Zrlić is nu in balbezit. Martens onderschept slim de pass. Martens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:11

54e minuut.
Konkel rent richting de bal. Konkel passt de bal in één keer door. Trybała bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybała haalt uit met een fantastische trap. Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Martens rent richting de bal. Martens haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kostadinov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wrzecionkowski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Franklin passt de bal zonder na te denken. Frygier is nu in balbezit. Frygier geeft een hoge lob. Trybała rent richting de bal. Trybała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Martens met een sublieme pass. Trybała rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Assis ... Strafschop! Trybała is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Martens neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Martens onderschept slim de pass. Konkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Martens met een sublieme pass. Trybała rent richting de bal. Trybała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Danecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Danecki. Danecki krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Zrlić speelt de bal door. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki passt de bal in één keer door. Daar is Martens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martens haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:12

88e minuut.
Konkel is nu in balbezit. Konkel geeft een hoge lob. Zrlić is nu in balbezit. Martens onderschept slim de pass. Martens draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:13

89e minuut.
Inworp. Jaworucki met de inworp. Konkel geeft een hoge lob. Świderek probeert de bal met de borst te controleren. Trybała is nu in balbezit. Paal! Trybała is nu in balbezit. Świderek onderschept slim de pass. Paal!

90e minuut.
Danecki passt de bal zonder na te denken. Świderek rent richting de bal. Trybała verovert de bal door een tackle van achteren. Trybała draait met de bal, schiet en ... Skrzynecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granit Brodnica 69%, Fc Gepard 31%.
Granit Brodnica - Fc Gepard 0:14