Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Południk
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33000
Ragazzi Łomża Black&White
tradycja Tactiek sk-
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.4 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


11e minuut.
Senko kopt de bal weg. Klungelig pakt Miranda de bal. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ... Palásthy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Black&White 0:1

17e minuut.
Miranda rent richting de bal. Vicente begaat een overtreding. Miranda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ayude met een snel genomen vrije trap. Bărbat controleert de bal met de borst. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasımsoy schiet op doel. Yaacob maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragazzi Łomża - Black&White 1:1

19e minuut.
Bérczy speelt de bal door. de España bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qasımsoy. Qasımsoy krijgt een gele kaart. de España is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de España met een snel genomen vrije trap. Coulthard heeft problemen om de bal te vangen. Vicente is nu in balbezit. Vicente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Salmistu passt de bal met de wreef. Senko heeft problemen om de bal te vangen. Ayude is nu in balbezit. Senko onderschept slim de pass. Senko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Birardi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petrakiev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Östman rent richting de bal. Östman draait met de bal, schiet en ... Yaacob verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 48%, Black&White 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragazzi Łomża - Black&White 1:1

60e minuut.
Petrakiev rent richting de bal. Salmistu verovert de bal door een tackle van achteren. Salmistu geeft de bal voor. Senko krijgt zijn hoofd ertegen. Palásthy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Black&White 1:2

65e minuut.
Birardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Birardi geeft een lange en hoge pass. Salmistu speelt de bal door. Vicente rent richting de bal. Vicente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas passt de bal in één keer door. Salmistu rent richting de bal. Salmistu geeft de bal voor. Vicente maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Teaero probeert naar een medespeler te passen. Pihlajakangas rent richting de bal. Pihlajakangas speelt de bal door. Vicente bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicente schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Black&White 1:3

75e minuut.
Östman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polaczek komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Klungelig pakt Ayude de bal. Ayude passt de bal zonder na te denken. Skogli probeert naar een medespeler te passen. Qasımsoy rent richting de bal. Qasımsoy schiet op doel. Yaacob verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Cudak is nu in balbezit. Cudak passt de bal zonder na te denken. Polaczek is nu in balbezit. Polaczek haalt uit met een fantastische trap. Yaacob probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ragazzi Łomża - Black&White 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragazzi Łomża 51%, Black&White 49%.
Ragazzi Łomża - Black&White 2:3