Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Kiwaczki Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31259
Kiwaczki Fc Nikisz
Anal Tactiek fifi
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 52.2
formidable Schieten very good
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


6e minuut.
Pato Fu passt de bal met de wreef. Guilbert probeert naar een medespeler te passen. Tavano is nu in balbezit. Tavano draait met de bal, schiet en ... Brychczy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Nikisz 1:0

14e minuut.
Pavičić geeft de bal voor. Tarailo probeert de bal aan de voet te houden. Figurski rent richting de bal. Figurski draait met de bal, schiet en ... Brychczy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Nikisz 2:0

15e minuut.
Fabjański is nu in balbezit. Grzeszczak onderschept slim de pass. Açar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Açar krijgt een gele kaart.

23e minuut.
de Bie passt de bal zonder na te denken. Tarailo probeert de bal met de borst te controleren. Tarailo met een sublieme pass. Figurski rent richting de bal. Figurski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Baróti geeft een hoge lob. Inworp. Zorlu met een snelle inworp. Šimunović geeft de bal voor. Fabjański springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tarailo is nu in balbezit. Tarailo passt de bal zonder na te denken. Tavano is nu in balbezit. Tavano schiet op doel. Brychczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Nikisz 3:0

28e minuut.
Doru kopt de bal weg. Šimunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarailo begaat een overtreding. Tarailo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Açar is nu in balbezit. Açar geeft de bal voor. Fabjański rent richting de bal. Fabjański draait met de bal, schiet en ... Siedłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Tarailo kopt de bal weg. Figurski heeft problemen om de bal te vangen. Matikainen geeft een hoge lob. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fabjański springt en kopt de bal. Baróti is nu in balbezit. Delen verovert de bal door een tackle van achteren. Delen geeft een hoge lob. Fabjański maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tavano onderschept slim de pass. Daar is Guilbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guilbert probeert naar een medespeler te passen. Figurski rent richting de bal. Figurski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 46%, Fc Nikisz 54%.
Kiwaczki - Fc Nikisz 3:0

49e minuut.
Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Doru onderschept slim de pass. Doru geeft de bal voor. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski draait met de bal, schiet en ... Brychczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Halikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Nikisz 4:0

52e minuut.
de Bie rent richting de bal. de Bie geeft een hoge lob. Halikowski heeft problemen om de bal te vangen. Tarailo geeft een hoge lob. Tavano maakt een snoekduik en kopt de bal. Brychczy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scyzoryk komt het veld opgelopen. Kotulek komt het veld opgelopen. Milion komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Baróti verovert de bal door een tackle van achteren. Baróti geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Matikainen de bal onder controle te krijgen. Figurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Figurski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Scyzoryk met de inworp. Baťa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotulek verovert de bal door een tackle van achteren. Kotulek geeft een lange en hoge pass. Delen springt en kopt de bal. Siedłowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Scyzoryk met de inworp. Tarailo is nu in balbezit. Šimunović verovert de bal door een tackle van achteren. Šimunović geeft een hoge lob. Delen is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
de Bie speelt de bal door. Tarailo rent richting de bal. Tarailo passt de bal in één keer door. Daar is Figurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figurski schiet op doel. Brychczy bokst de bal weg. Tavano is nu in balbezit. Tavano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Nikisz 5:0

69e minuut.
Guilbert geeft een lange en hoge pass. Daar is Figurski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavano is nu in balbezit. Tavano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kiwaczki - Fc Nikisz 6:0

85e minuut.
Guilbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halikowski rent richting de bal. Tavano verovert de bal door een tackle van achteren. Tavano haalt uit met een fantastische trap. Brychczy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tavano rent richting de bal. Tarailo is nu in balbezit. Tarailo geeft een hoge lob. Figurski rent richting de bal. Figurski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kotulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pato Fu verovert de bal door een tackle van achteren. Pato Fu geeft een hoge lob. Pavičić geeft de bal voor. Kotulek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Siedłowski trapt de bal weg. Šimunović heeft problemen om de bal te vangen. Açar met een sublieme pass. Delen is nu in balbezit. Delen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kiwaczki 40%, Fc Nikisz 60%.
Kiwaczki - Fc Nikisz 6:0