Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fłomianki lamusy
defensywa Tactiek new
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
12.6 gemiddelde waardering 44.5
hopeless Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Alen geeft een lange en hoge pass. Seiscentos onderschept slim de pass. Skoczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń geeft de bal voor. Törmälehto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kopa-Ostrowski kopt de bal weg. Skoczeń is nu in balbezit. Skoczeń met een sublieme pass. Törmälehto rent richting de bal. Törmälehto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Buitenspel voor Vulchinovski. Goede buitenspelval van de verdediging. Alen neemt vlug de vrije trap. Daar is Micu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törmälehto is nu in balbezit. Törmälehto schiet op doel. Vynck bokst de bal weg.

14e minuut.
Alen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Micu met een sublieme pass. Kiszczak met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski rent richting de bal. Kopa-Ostrowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Józefiak rent richting de bal. Józefiak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Törmälehto de bal onder controle te krijgen. Törmälehto met een sublieme pass. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Alen geeft een hoge lob. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Józefiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vágner is nu in balbezit. Józefiak begaat een overtreding. Józefiak krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak speelt de bal door. Skoczeń geeft een hoge lob. Törmälehto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:1

22e minuut.
Józefiak draait met de bal, schiet en ... Kopa-Ostrowski heeft problemen om de bal te vangen. Törmälehto is nu in balbezit. Törmälehto schiet op doel. Kmiecik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Józefiak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:2

22e minuut.
Dobeş met een sublieme pass. Vulchinovski is nu in balbezit. Törmälehto verovert de bal door een tackle van achteren. Törmälehto heeft problemen om de bal te vangen. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Vágner de bal. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak verovert de bal door een tackle van achteren. Józefiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:3

29e minuut.
Józefiak rent richting de bal. Seiscentos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Józefiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Józefiak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Vynck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:4

29e minuut.
Akers speelt de bal door. Alen met een sublieme pass. Partyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak verovert de bal door een tackle van achteren. Józefiak schiet op doel. Vynck bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:5

31e minuut.
Giaimo met een sublieme pass. Józefiak rent richting de bal. Seiscentos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seiscentos krijgt een gele kaart.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Törmälehto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Törmälehto passt de bal met de wreef. Kiszczak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Törmälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Micu rent richting de bal. Törmälehto verovert de bal door een tackle van achteren. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:6

40e minuut.
Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Törmälehto heeft problemen om de bal te vangen. Törmälehto passt de bal met de wreef. Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vynck probeert wanhopig de bal te grijpen. Partyka heeft problemen om de bal te vangen. Törmälehto is nu in balbezit. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kmiecik de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Micu speelt de bal door. Kokovios is nu in balbezit. Kiszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Józefiak is nu in balbezit. Józefiak haalt uit met een fantastische trap. Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:7

44e minuut.
Kopa-Ostrowski speelt de bal door. Kiszczak is nu in balbezit. Kiszczak passt de bal zonder na te denken. Törmälehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fłomianki 73%, lamusy 27%.
Fłomianki - lamusy 0:7

46e minuut.
Tomasutto komt het veld opgelopen. Łysiak komt het veld opgelopen. Capota komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Partyka is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kopa-Ostrowski passt de bal in één keer door. Łysiak rent richting de bal. Łysiak draait met de bal, schiet en ... Paal!

51e minuut.
Łysiak passt de bal zonder na te denken. Daar is Skoczeń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skoczeń geeft een hoge lob. Törmälehto rent richting de bal. Törmälehto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Tomasutto rent richting de bal. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski met een sublieme pass. Törmälehto is nu in balbezit. Törmälehto draait met de bal, schiet en ... Vynck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Partyka geeft de bal voor. Inworp. Skoczeń met de inworp. Łysiak rent richting de bal. Łysiak draait met de bal, schiet en ... Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Akers is nu in balbezit. Szumanowski onderschept slim de pass. Szumanowski probeert naar een medespeler te passen. Vulchinovski is nu in balbezit. Vulchinovski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dobeş controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kujawka komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Törmälehto rent richting de bal. Klungelig pakt Törmälehto de bal. Törmälehto passt de bal in één keer door. Alen geeft een hoge lob. Łysiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:8

69e minuut.
Micu geeft een hoge lob. Tomasutto kopt de bal weg. Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Łysiak rent richting de bal. Łysiak draait met de bal, schiet en ... Vynck bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Micu verovert de bal door een tackle van achteren. Alen rent richting de bal. Alen met een sublieme pass. Törmälehto heeft problemen om de bal te vangen. Törmälehto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:9

75e minuut.
Kujawka is nu in balbezit. Kujawka passt de bal zonder na te denken. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoczeń rent richting de bal. Skoczeń geeft de bal voor. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gutfeld is nu in balbezit. Tomasutto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gutfeld. Gutfeld krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Skoczeń met een sublieme pass. Łysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Partyka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Törmälehto legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fłomianki - lamusy 0:10

84e minuut.
Tomasutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa-Ostrowski is nu in balbezit. Kopa-Ostrowski probeert naar een medespeler te passen. Łysiak rent richting de bal. Łysiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Micu is nu in balbezit. Micu passt de bal zonder na te denken. Alen probeert naar een medespeler te passen. Törmälehto heeft problemen om de bal te vangen. Törmälehto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fłomianki 78%, lamusy 22%.
Fłomianki - lamusy 0:10