Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.019
  • Stadion: Fc Nikisz Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 16088
Fc Nikisz Fłomianki
fifi Tactiek defensywa
66% Balbezit 34%
22% Spel op eigen helft 78%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 13.5
zeer goed Schieten hopeloos
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Matikainen kopt de bal weg. Micu probeert de bal aan de voet te houden. Delen rent richting de bal. Delen draait met de bal, schiet en ... Vágner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Rycha verovert de bal door een tackle van achteren. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha onderschept slim de pass. Rycha geeft de bal voor. Delen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Fłomianki 1:0

32e minuut.
Rycha geeft een lange en hoge pass. Delen is nu in balbezit. Micu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Delen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Delen neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Fłomianki 2:0

33e minuut.
Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu passt de bal zonder na te denken. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen draait met de bal, schiet en ... Vynck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Fłomianki 3:0

36e minuut.
Scyzoryk passt de bal met de wreef. Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kmiecik de bal. Delen is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Fłomianki 4:0

38e minuut.
Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scyzoryk speelt de bal door. Fabjański rent richting de bal. Fabjański draait met de bal, schiet en ... Seiscentos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Fłomianki 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 23%, Fłomianki 77%.
Fc Nikisz - Fłomianki 5:0

50e minuut.
Fabjański met een sublieme pass. Scyzoryk is nu in balbezit. Scyzoryk probeert naar een medespeler te passen. Delen rent richting de bal. Delen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vynck trapt de bal weg van het doel. Šimunović kopt de bal weg. Daar is Micu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delen is nu in balbezit. Delen haalt uit met een fantastische trap. Vynck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Delen is nu in balbezit. Delen draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rycha met een sublieme pass. Fabjański rent richting de bal. Fabjański geeft een hoge lob. Delen is nu in balbezit. Delen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Anielski komt het veld opgelopen. Pikuś komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Scyzoryk met een sublieme pass. Rycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycha geeft een hoge lob. Anielski kopt de bal weg. Fabjański bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kotulek komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rycha zal de hoekschop nemen. Vynck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Delen springt en kopt de bal. Vynck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Fłomianki 6:0

72e minuut.
Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski probeert naar een medespeler te passen. Scyzoryk geeft een lange en hoge pass. Kotulek rent richting de bal. Kotulek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Anielski heeft problemen om de bal te vangen. Scyzoryk speelt de bal door. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nikisz - Fłomianki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nikisz 20%, Fłomianki 80%.
Fc Nikisz - Fłomianki 7:0