Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PawkoTeam Misie z okienka
ofensywa dla oka Tactiek czuszka 1,5att
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
63.5 gemiddelde waardering 50.2
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Hefin heeft problemen om de bal te vangen. Hefin passt de bal zonder na te denken. Zsinka rent richting de bal. Biaggi rent richting de bal. Biaggi draait met de bal, schiet en ... Hristojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chiţac rent richting de bal. Chiţac geeft een lange en hoge pass. Biaggi springt en kopt de bal. Hristojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Harjavalta rent richting de bal. Paal! Harjavalta geeft een hoge lob. O`Shea rent richting de bal. O`Shea passt de bal zonder na te denken. Ćosović is nu in balbezit. Ćosović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Smoktunowicz kopt de bal weg. Rosenberg heeft problemen om de bal te vangen. del Horno bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chiţac probeert naar een medespeler te passen. Biaggi rent richting de bal. Biaggi passt de bal met de wreef. Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft een hoge lob. Hefin bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosenberg neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Calderon rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pokrywczyński. Calderon raakt geblesseerd tijdens het duel. del Horno zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. O`Shea kopt de bal weg. Cearense bereikt de bal nog maar net als eerste. Cearense haalt uit met een fantastische trap. Magrao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Misie z okienka 0:1

20e minuut.
Karwat onderschept slim de pass. Karwat geeft een hoge lob. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi schiet op doel. Hristojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Pokrywczyński met de inworp. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een hoge lob. Biaggi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PawkoTeam - Misie z okienka 1:1

38e minuut.
Negrete is nu in balbezit. Chiţac onderschept slim de pass. Chiţac met een sublieme pass. Hefin rent richting de bal. Hefin schiet op doel. Hristojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi draait met de bal, schiet en ... Hristojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PawkoTeam 45%, Misie z okienka 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PawkoTeam - Misie z okienka 1:1

46e minuut.
Copik komt het veld opgelopen. Whenham komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kloc is nu in balbezit. Kloc geeft de bal voor. Hefin kopt de bal weg. Biaggi rent richting de bal. Biaggi draait met de bal, schiet en ... Hristojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zsinka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Misie z okienka 2:1

50e minuut.
Kuśmierski geeft de bal voor. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg met een sublieme pass. Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka haalt uit met een fantastische trap. Hristojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Chiţac passt de bal zonder na te denken. Pokrywczyński speelt de bal door. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Biaggi haalt uit met een fantastische trap. Hristojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Misie z okienka 3:1

73e minuut.
Negrete neemt vlug de vrije trap. Ćosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosović probeert naar een medespeler te passen. Cearense is nu in balbezit. Cearense haalt uit met een fantastische trap. Magrao bokst de bal weg.

76e minuut.
Chiţac geeft de bal voor. Hefin is nu in balbezit. Hefin passt de bal zonder na te denken. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Magrao probeert naar een medespeler te passen. Hefin met een sublieme pass. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Misie z okienka 4:1

87e minuut.
Klungelig pakt Cearense de bal. Kloc onderschept slim de pass. Kloc geeft een lange en hoge pass. Zsinka rent richting de bal. Zsinka haalt uit met een fantastische trap. Hristojević bokst de bal weg. Biaggi bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PawkoTeam 45%, Misie z okienka 55%.
PawkoTeam - Misie z okienka 4:1