Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Hamburg Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20265
SVC 650 Zgierz Silesia Miechowice
tak tak Tactiek fala
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 52.1
goed Schieten solide
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Cunzhuang rent richting de bal. Cunzhuang geeft een lange en hoge pass. Miś is nu in balbezit. Miś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Kuzio passt de bal zonder na te denken. Ferronato rent richting de bal. Ferronato speelt de bal door. Miś is nu in balbezit. Miś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Kuzio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzio onderschept slim de pass. Kuzio geeft een lange en hoge pass. Miś krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Quinteros passt de bal zonder na te denken. Blanco is nu in balbezit. Blanco passt de bal zonder na te denken. Niedorobek rent richting de bal. Niedorobek haalt uit met een fantastische trap. Kamić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVC 650 Zgierz 55%, Silesia Miechowice 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SVC 650 Zgierz - Silesia Miechowice 0:0

46e minuut.
López komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bahr controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Avalle komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmicic speelt de bal door. Avalle is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Blanco geeft een lange en hoge pass. Cunzhuang is nu in balbezit. Quinteros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quinteros krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Bahr kopt de bal weg. Pierścionek is nu in balbezit. Miś verovert de bal door een tackle van achteren. Miś haalt uit met een fantastische trap. van der Leegte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - Silesia Miechowice 0:1

77e minuut.
Popławski komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Ferronato passt de bal zonder na te denken. Daar is Bahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zvunka met een sublieme pass. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak geeft de bal voor. De bal raakt de paal. van der Leegte bokst de bal weg. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popławski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - Silesia Miechowice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVC 650 Zgierz 55%, Silesia Miechowice 45%.
SVC 650 Zgierz - Silesia Miechowice 0:2