Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks wybrzeze TGV
1 Tactiek lb
46% Balbezit 54%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
49.8 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Grzonkowski met een sublieme pass. Für is nu in balbezit. Für geeft een hoge lob. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Páles onderschept slim de pass. Kruszka onderschept slim de pass. Grzonkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grzonkowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Agli geeft een hoge lob. Páles is nu in balbezit. Páles passt de bal met de wreef. Kruszka rent richting de bal. Kruszka haalt uit met een fantastische trap. Lindström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Inworp. Für zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka geeft een hoge lob. Baklavacı krijgt zijn hoofd ertegen. Lindström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mesanich met een snelle inworp. Deshkov met een sublieme pass. Für is nu in balbezit. Sänger geeft een hoge lob. Kruszka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Całko verovert de bal door een tackle van achteren. Całko speelt de bal door. Vilotijević rent richting de bal. Gjinali verovert de bal door een tackle van achteren. Gjinali haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sänger geeft een hoge lob. Deshkov is nu in balbezit. Deshkov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łaszkiewicz de bal. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Kosecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Grzonkowski geeft een hoge lob. Gjinali is nu in balbezit. Sänger rent richting de bal. Gjinali onderschept slim de pass. Gjinali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Für geeft de bal voor. Kominek rent richting de bal. Baklavacı verovert de bal door een tackle van achteren. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gks wybrzeze - TGV 0:1

44e minuut.
Sänger rent richting de bal. Sänger passt de bal zonder na te denken. Mesanich heeft problemen om de bal te vangen. Gjinali is nu in balbezit. Gjinali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 44%, TGV 56%.
gks wybrzeze - TGV 0:1

52e minuut.
Kruszka probeert de bal met de borst te controleren. Deshkov onderschept slim de pass. Deshkov passt de bal in één keer door. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Inworp. Luźny komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Páles onderschept slim de pass. Moga is nu in balbezit. Moga geeft een lange en hoge pass. Gjinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjinali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kominek passt de bal zonder na te denken. Luźny is nu in balbezit. Luźny passt de bal zonder na te denken. Daar is Gjinali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjinali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bylok verovert de bal door een tackle van achteren. Bylok passt de bal in één keer door. Kominek met een sublieme pass. Luźny rent richting de bal. Luźny geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vilotijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilotijević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilotijević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Lindström werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks wybrzeze 33%, TGV 67%.
gks wybrzeze - TGV 0:1