Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: KS REKKOS Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 11946
KS REKKOS RKS Raf Radom
5-3-2 (2) Tactiek super taktyka
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 42.2
matig Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Pieczara is nu in balbezit. Gróf is nu in balbezit. Gróf passt de bal met de wreef. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Carter rent richting de bal. Carter passt de bal zonder na te denken. Trybała rent richting de bal. Trybała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - RKS Raf Radom 1:0

41e minuut.
Jonatowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uzlak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS REKKOS 45%, RKS Raf Radom 55%.
KS REKKOS - RKS Raf Radom 1:0

49e minuut.
Petrouš geeft een lange en hoge pass. Kaszczyszyn is nu in balbezit. Dragunek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dragunek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Dragunek is nu in balbezit. Kaszczyszyn verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara schiet op doel. Wieloch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
De Backer speelt de bal door. Frydrych heeft problemen om de bal te vangen. Zəfərov begaat een overtreding. Frydrych raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dragunek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paszczyszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Van Damme kopt de bal weg. Daar is Gróf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gróf passt de bal in één keer door. Trybała rent richting de bal. Trybała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Inworp. Dragunek met een snelle inworp. Pruteanu is nu in balbezit. Frydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Paszczyszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uzlak is nu in balbezit. Uzlak haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS REKKOS - RKS Raf Radom 1:1

64e minuut.
Dragunek is nu in balbezit. Dragunek speelt de bal door. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paszczyszyn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - RKS Raf Radom 1:2

85e minuut.
İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych schiet op doel. Paszczyszyn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - RKS Raf Radom 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS REKKOS 45%, RKS Raf Radom 55%.
KS REKKOS - RKS Raf Radom 1:3