Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PawkoTeam Silesia Miechowice
ofensywa dla oka Tactiek fala
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 55.2
formidable Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


8e minuut.
Hefin speelt de bal door. Taranowicz is nu in balbezit. Taranowicz speelt de bal door. Zsinka rent richting de bal. Zsinka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cunzhuang geeft de bal voor. Kuzio probeert naar een medespeler te passen. Ferronato probeert naar een medespeler te passen. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś haalt uit met een fantastische trap. Magrao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rysz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hefin met een snelle inworp. Taranowicz is nu in balbezit. Taranowicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Taranowicz neemt de hoekschop. Zsinka springt en kopt de bal. Kamić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Silesia Miechowice 1:0

40e minuut.
Ferronato met een sublieme pass. Kuzio rent richting de bal. Kuzio met een sublieme pass. Miś bereikt de bal nog maar net als eerste. Miś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Wiedźmin geeft de bal voor. Inworp. Taranowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hefin geeft de bal voor. Zsinka krijgt zijn hoofd ertegen. Kamić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PawkoTeam 44%, Silesia Miechowice 56%.
PawkoTeam - Silesia Miechowice 1:0

59e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac passt de bal met de wreef. Hermann rent richting de bal. Hermann draait met de bal, schiet en ... Kamić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Silesia Miechowice 2:0

60e minuut.
Hefin onderschept slim de pass. Hefin probeert naar een medespeler te passen. Rosenberg met een sublieme pass. Hermann rent richting de bal. Hermann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chiţac passt de bal zonder na te denken. Zsinka is nu in balbezit. Gică bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann onderschept slim de pass. Hermann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Silesia Miechowice 3:0

70e minuut.
Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunzhuang bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenberg onderschept slim de pass. Rosenberg geeft de bal voor. Zsinka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Silesia Miechowice 4:0

70e minuut.
López komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rosenberg met een sublieme pass. Taranowicz is nu in balbezit. Taranowicz passt de bal in één keer door. Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Karwat geeft de bal voor. Gică kopt de bal weg. Rysz probeert de bal aan de voet te houden. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PawkoTeam - Silesia Miechowice 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PawkoTeam 30%, Silesia Miechowice 70%.
PawkoTeam - Silesia Miechowice 5:0