Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Misie z okienka SVC 650 Zgierz
czuszka 1,5att Tactiek tak tak
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Negrete rent richting de bal. Mandioca onderschept slim de pass. Mandioca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 0:1

7e minuut.
Niedorobek geeft een hoge lob. Mandioca is nu in balbezit. Harjavalta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mandioca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Niedorobek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Matsuoka rent richting de bal. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Hristojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 0:2

17e minuut.
Maldonado probeert de bal aan de voet te houden. Ćosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosović geeft een lange en hoge pass. O`Shea maakt een snoekduik en kopt de bal. van der Leegte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 1:2

25e minuut.
Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuoka rent richting de bal. Quinteros verovert de bal door een tackle van achteren. Quinteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 1:3

30e minuut.
Sobierajski geeft de bal voor. Gandini rent richting de bal. Cearense onderschept slim de pass. Cearense haalt uit met een fantastische trap. van der Leegte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 2:3

36e minuut.
Calderon verovert de bal door een tackle van achteren. Calderon speelt de bal door. Ćosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosović geeft de bal voor. Cearense krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Harjavalta is nu in balbezit. Quinteros verovert de bal door een tackle van achteren. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Hristojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 47%, SVC 650 Zgierz 53%.
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 2:4

46e minuut.
Copik komt het veld opgelopen. Whenham komt het veld opgelopen. Włudarczyk komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Calderon passt de bal zonder na te denken. Ćosović is nu in balbezit. Ćosović geeft de bal voor. Włudarczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Maldonado passt de bal in één keer door. Quinteros is nu in balbezit. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Hristojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 2:5

62e minuut.
Copik passt de bal met de wreef. Ćosović is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maldonado. Ćosović raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Whenham zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ćosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćosović met een sublieme pass. Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderon geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. van der Leegte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Włudarczyk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. van der Leegte maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Negrete kopt de bal weg. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Matsuoka passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Ćosović begaat een overtreding. Ćosović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misie z okienka 44%, SVC 650 Zgierz 56%.
Misie z okienka - SVC 650 Zgierz 2:5