Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: St James' Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19999
RKS Raf Radom FC Hunters Wrocław
super taktyka Tactiek 5-2-1-2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 48.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen average
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Vecchio onderschept slim de pass. Vecchio geeft een lange en hoge pass. Uzlak kopt de bal weg. İbrahimoğlu heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. Xoşqayıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Klungelig pakt Kraśnicki de bal. Kraśnicki passt de bal met de wreef. De Backer met een sublieme pass. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dorosz onderschept slim de pass. Dorosz geeft een lange en hoge pass. Moliński rent richting de bal. Moliński draait met de bal, schiet en ... Wieloch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raf Radom - FC Hunters Wrocław 0:1

14e minuut.
Niemeyer geeft een lange en hoge pass. Daar is Begeyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Begeyn onderschept slim de pass. Begeyn geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De Backer geeft de bal voor. İbrahimoğlu controleert de bal met de borst. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych haalt uit met een fantastische trap. Xoşqayıbov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Raf Radom - FC Hunters Wrocław 1:1

23e minuut.
Lichodziejewski met een sublieme pass. Van Damme rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hofman. Hofman krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Apostel controleert de bal met de borst. Kraśnicki is nu in balbezit. Kraśnicki passt de bal in één keer door. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu draait met de bal, schiet en ... Xoşqayıbov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lichodziejewski passt de bal zonder na te denken. Wandzik rent richting de bal. Wandzik passt de bal in één keer door. Moliński is nu in balbezit. Moliński draait met de bal, schiet en ... Wieloch bokst de bal weg.

27e minuut.
Łysiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begeyn is nu in balbezit. Begeyn passt de bal met de wreef. Wandzik is nu in balbezit. Wandzik schiet op doel. Wieloch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hofman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Wieloch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raf Radom - FC Hunters Wrocław 1:2

33e minuut.
Frydrych rent richting de bal. Frydrych speelt de bal door. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. Xoşqayıbov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RKS Raf Radom - FC Hunters Wrocław 2:2

45e minuut.
Klungelig pakt Petrouš de bal. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrouš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hofman raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Begeyn neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raf Radom 49%, FC Hunters Wrocław 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RKS Raf Radom - FC Hunters Wrocław 2:2

51e minuut.
Szulgo met een harde bal richting middenveld. Łysiak kopt de bal weg. Petrouš bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De Backer bereikt de bal nog maar net als eerste. Łysiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Backer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De Backer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Dorosz de bal. Frydrych bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydrych haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Oryszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lichodziejewski met een sublieme pass. Hofman rent richting de bal. Wandzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandzik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Namysł probeert naar een medespeler te passen. Apostel rent richting de bal. Apostel geeft de bal voor. Hofman is nu in balbezit. Hofman schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Begeyn probeert naar een medespeler te passen. Apostel is nu in balbezit. Apostel passt de bal zonder na te denken. Moliński is nu in balbezit. Moliński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Klungelig pakt Frydrych de bal. Kraśnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraśnicki passt de bal zonder na te denken. Uzlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzlak haalt uit met een fantastische trap. Xoşqayıbov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Szulgo geeft de bal voor. Klungelig pakt Oryszko de bal. Kraśnicki speelt de bal door. Dorosz is nu in balbezit. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kraśnicki neemt de hoekschop. İbrahimoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzlak rent richting de bal. Uzlak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Niemeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Begeyn is nu in balbezit. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raf Radom - FC Hunters Wrocław 2:3

84e minuut.
Klungelig pakt Lichodziejewski de bal. Lichodziejewski passt de bal zonder na te denken. Petrouš is nu in balbezit. Hofman verovert de bal door een tackle van achteren. Hofman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Namysł geeft een lange en hoge pass. Wandzik kopt de bal weg. Moliński rent richting de bal. Moliński draait met de bal, schiet en ... Wieloch probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raf Radom 58%, FC Hunters Wrocław 42%.
RKS Raf Radom - FC Hunters Wrocław 2:3