Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szombierki Bytom FC gks wybrzeze
Zielona Hołota Tactiek 1
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
48.6 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Deshkov probeert naar een medespeler te passen. Całko rent richting de bal. Całko geeft de bal voor. Muntean rent richting de bal. Muntean draait met de bal, schiet en ... Lindström bokst de bal weg. Jacarandá bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szombierki Bytom FC - gks wybrzeze 1:0

9e minuut.
Mądrzejewski geeft een hoge lob. Muntean kopt de bal weg. Słonecznik heeft problemen om de bal te vangen. Oltean rent richting de bal. Oltean geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Łaszkiewicz is nu in balbezit. Gjinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjinali onderschept slim de pass. Gjinali haalt uit met een fantastische trap. Pesatori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gjinali rent richting de bal. Gjinali schiet op doel. Pesatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Páles probeert naar een medespeler te passen. Moga is nu in balbezit. Moga met een sublieme pass. Gjinali bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjinali haalt uit met een fantastische trap. Pesatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pesatori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szombierki Bytom FC - gks wybrzeze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szombierki Bytom FC 47%, gks wybrzeze 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szombierki Bytom FC - gks wybrzeze 1:1

51e minuut.
Páles met de inworp. Moga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skubała. Skubała krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Moga met een snelle inworp. Deshkov rent richting de bal. Deshkov geeft een hoge lob. Pesatori probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Gjinali de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szombierki Bytom FC - gks wybrzeze 1:2

63e minuut.
Słonecznik is nu in balbezit. Słonecznik geeft een hoge lob. Inworp. Kominek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oltean geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gjinali rent richting de bal. Gjinali schiet op doel. Pesatori probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Páles bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacarandá onderschept slim de pass. Jacarandá geeft een hoge lob. Muntean is nu in balbezit. Muntean schiet op doel. Lindström verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Słonecznik met een snelle inworp. Nicotera rent richting de bal. Całko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Całko krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Jacarandá is nu in balbezit. Páles is nu in balbezit. Jacarandá verovert de bal door een tackle van achteren. Jacarandá haalt uit met een fantastische trap. Lindström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szombierki Bytom FC - gks wybrzeze 2:2

81e minuut.
Volovyk is nu in balbezit. Volovyk met een sublieme pass. Jacarandá is nu in balbezit. Jacarandá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szombierki Bytom FC - gks wybrzeze 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szombierki Bytom FC 54%, gks wybrzeze 46%.
Szombierki Bytom FC - gks wybrzeze 3:2