Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Wambas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15736
Wambas Misie z okienka
442 Tactiek czuszka 1,5att
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 10
44 gemiddelde waardering 49.2
redelijk Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Radzikołek geeft een hoge lob. Inworp. Berja met de inworp. Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski passt de bal in één keer door. Berja speelt de bal door. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Végváry speelt de bal door. Knobel is nu in balbezit. Copik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Copik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

22e minuut.
Pujol passt de bal met de wreef. Castaneda heeft problemen om de bal te vangen. Castaneda passt de bal met de wreef. Marreco bereikt de bal nog maar net als eerste. Marreco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Misie z okienka 1:0

26e minuut.
Harjavalta verovert de bal door een tackle van achteren. Harjavalta geeft een lange en hoge pass. O`Shea kopt de bal weg. Végváry is nu in balbezit. Végváry schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Castaneda rent richting de bal. Antonucci onderschept slim de pass. Antonucci geeft een hoge lob. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 59%, Misie z okienka 41%.
Wambas - Misie z okienka 1:0

46e minuut.
Whenham komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Whenham passt de bal zonder na te denken. Daar is O`Shea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. O`Shea passt de bal zonder na te denken. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Karakaya passt de bal met de wreef. Barańczyk is nu in balbezit. Radzikołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Whenham verovert de bal door een tackle van achteren. Whenham haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sobierajski is nu in balbezit. Sobierajski geeft de bal voor. Karakaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea haalt uit met een fantastische trap. Lawaree verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Végváry controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mihart komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsuoka verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco verovert de bal door een tackle van achteren. Marreco schiet op doel. Hristojević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wambas - Misie z okienka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wambas 47%, Misie z okienka 53%.
Wambas - Misie z okienka 2:0