Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: St James' Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19999
RKS Raf Radom PawkoTeam
super taktyka Tactiek ofensywa dla oka
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
40.8 gemiddelde waardering 54
average Schieten formidable
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


2e minuut.
Rosenberg speelt de bal door. Frydrych rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taddei. Taddei krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka verovert de bal door een tackle van achteren. Zsinka passt de bal zonder na te denken. Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiss geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Reiss passt de bal in één keer door. Hermann heeft problemen om de bal te vangen. Petrouš is nu in balbezit. Hermann onderschept slim de pass. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zsinka is nu in balbezit. Vecchio begaat een overtreding. Zsinka raakt geblesseerd tijdens het duel. Hefin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hermann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raf Radom - PawkoTeam 0:1

18e minuut.
Wieloch met een harde bal richting middenveld. Dragunek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Karwat de bal onder controle te krijgen. Uzlak rent richting de bal. Uzlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bokłaga geeft een hoge lob. Chiţac kopt de bal weg. Szulgo rent richting de bal. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Chiţac is nu in balbezit. Chiţac passt de bal met de wreef. Van Damme rent richting de bal. Zsinka onderschept slim de pass. Zsinka haalt uit met een fantastische trap. Wieloch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka passt de bal met de wreef. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermann verovert de bal door een tackle van achteren. Hermann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raf Radom - PawkoTeam 0:2

41e minuut.
Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg passt de bal in één keer door. Hermann rent richting de bal. Hermann draait met de bal, schiet en ... Wieloch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raf Radom - PawkoTeam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raf Radom 75%, PawkoTeam 25%.
RKS Raf Radom - PawkoTeam 0:3

56e minuut.
Karwat passt de bal met de wreef. De Backer met een sublieme pass. İbrahimoğlu is nu in balbezit. İbrahimoğlu haalt uit met een fantastische trap. Magrao werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raf Radom - PawkoTeam 1:3

61e minuut.
Chiţac is nu in balbezit. Chiţac geeft de bal voor. Hermann heeft problemen om de bal te vangen. Hermann draait met de bal, schiet en ... Wieloch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raf Radom - PawkoTeam 1:4

65e minuut.
Chiţac rent richting de bal. Chiţac passt de bal in één keer door. Zsinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsinka haalt uit met een fantastische trap. Wieloch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Vecchio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reiss met de inworp. Hefin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hermann is nu in balbezit. Hermann passt de bal met de wreef. Chiţac met een sublieme pass. Zsinka is nu in balbezit. Zsinka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Reiss is nu in balbezit. Reiss geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Daszek komt het veld opgelopen. Kámory komt het veld opgelopen. Rolfsson komt het veld opgelopen. Małysa komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rolfsson rent richting de bal. Rolfsson geeft een lange en hoge pass. Rosenberg rent richting de bal. Rosenberg geeft de bal voor. Daszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wieloch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kámory raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuśmierski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raf Radom 64%, PawkoTeam 36%.
RKS Raf Radom - PawkoTeam 1:4