Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: Hamburg Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17031
SVC 650 Zgierz TS Klapa
tak tak Tactiek atak 1
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 50.5
very good Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Niedorobek met een sublieme pass. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burne. Mandioca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mandioca wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kmicic rent richting de bal. Zelaya onderschept slim de pass. Zelaya geeft een hoge lob. Działo heeft problemen om de bal te vangen. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maldonado neemt de hoekschop. Quinteros krijgt zijn hoofd ertegen. Gnat probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Quinteros speelt de bal door. Mandioca rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Blanco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quinteros krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Burne is nu in balbezit. Quinteros onderschept slim de pass. Quinteros passt de bal met de wreef. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gandini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armaos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szafarz bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Devátý geeft een hoge lob. Mandioca kopt de bal weg. Klungelig pakt Quinteros de bal. Quinteros haalt uit met een fantastische trap. Gnat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVC 650 Zgierz - TS Klapa 1:0

36e minuut.
Klungelig pakt Burne de bal. Mandioca bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieves. Nieves krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Quinteros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ewertowski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Gandini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koprđa de bal. Gandini begaat een overtreding. Gandini krijgt een gele kaart. Koprđa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVC 650 Zgierz 57%, TS Klapa 43%.
SVC 650 Zgierz - TS Klapa 1:0

58e minuut.
Blanco passt de bal met de wreef. Mandioca is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Burne ... Strafschop! Burne krijgt een gele kaart. Mandioca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ewertowski legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ewertowski is nu in balbezit. Ewertowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mandioca is nu in balbezit. Mandioca draait met de bal, schiet en ... Gnat bokst de bal weg.

67e minuut.
Devátý geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Armaos met de inworp. Koprđa is nu in balbezit. Koprđa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Devátý probeert naar een medespeler te passen. Daar is Armaos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armaos speelt de bal door. Koprđa rent richting de bal. Koprđa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Nienartowicz passt de bal met de wreef. Jallas Amigó bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niewolski. Niewolski krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Pierścionek onderschept slim de pass. Pierścionek speelt de bal door. Działo is nu in balbezit. Ewertowski onderschept slim de pass. Ewertowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVC 650 Zgierz 69%, TS Klapa 31%.
SVC 650 Zgierz - TS Klapa 1:0