Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.020
  • Stadion: TGV Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 16788
TGV FC Hunters Wrocław
lb Tactiek 5-2-1-2
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
24 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 50.8
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Für onderschept slim de pass. Für passt de bal zonder na te denken. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TGV - FC Hunters Wrocław 0:1

8e minuut.
Oryszko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hofman de bal. Hofman speelt de bal door. Wandzik rent richting de bal. Wandzik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TGV - FC Hunters Wrocław 0:2

9e minuut.
Xoşqayıbov trapt de bal weg van het doel. Sänger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sänger passt de bal in één keer door. Daar is Baklavacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kruszka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Oryszko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Na een snelle pass probeert Agli de bal onder controle te krijgen. Wandzik rent richting de bal. Wandzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Xoşqayıbov trapt de bal weg. Mesanich controleert de bal met de borst. Toporny geeft de bal voor. Lichodziejewski is nu in balbezit. Lichodziejewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dorosz geeft een lange en hoge pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu geeft de bal voor. Baklavacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Baklavacı schiet op doel. Xoşqayıbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu geeft een lange en hoge pass. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı draait met de bal, schiet en ... Xoşqayıbov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TGV - FC Hunters Wrocław 1:2

24e minuut.
Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzeliński rent richting de bal. Kruszka rent richting de bal. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Xoşqayıbov met een harde bal richting middenveld. Für kopt de bal weg. Baklavacı is nu in balbezit. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap. Xoşqayıbov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Mesanich kopt de bal weg. Dorosz heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzeliński. Strzeliński krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Agăfiţei geeft de bal voor. Kruszka rent richting de bal. Dorosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kruszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baklavacı neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TGV - FC Hunters Wrocław 2:2

36e minuut.
Sänger kan de bal niet met de borst controleren. Lichodziejewski met een sublieme pass. Moliński rent richting de bal. Hofman is nu in balbezit. Hofman haalt uit met een fantastische trap. Kosecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agăfiţei bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Für passt de bal zonder na te denken. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oryszko krijgt een gele kaart. Kruszka raakt geblesseerd tijdens het duel. Sänger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baklavacı maakt een snoekduik en kopt de bal. Xoşqayıbov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGV 52%, FC Hunters Wrocław 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TGV - FC Hunters Wrocław 2:2

46e minuut.
Mesanich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toporny is nu in balbezit. Sänger onderschept slim de pass. Sänger geeft een lange en hoge pass. Kruszka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hofman met de inworp. Lichodziejewski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kruszka schiet op doel. Klungelig pakt Apostel de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mesanich neemt de hoekschop. Baklavacı springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Begeyn neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Vilotijević de bal onder controle te krijgen. Moliński rent richting de bal. Moliński schiet op doel. Kosecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Oryszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strzeliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko rent richting de bal. Strzeliński verovert de bal door een tackle van achteren. Strzeliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ... Xoşqayıbov bokst de bal weg.

81e minuut.
Mesanich rent richting de bal. Mesanich geeft een hoge lob. Kruszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baklavacı rent richting de bal. Baklavacı haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Namysł kopt de bal weg. Für geeft een hoge lob. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ... Xoşqayıbov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TGV 45%, FC Hunters Wrocław 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TGV - FC Hunters Wrocław 2:2