Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twórcownia Lach TAMA KOPIEC
10-centr Tactiek ancelotti
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 55.5
formidable Schieten excellent
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Ciborowski rent richting de bal. Bajur onderschept slim de pass. Bajur met een sublieme pass. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 1:0

4e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Bajur bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco is nu in balbezit. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Carambol probeert naar een medespeler te passen. Bredar rent richting de bal. Carambol heeft problemen om de bal te vangen. Carambol geeft de bal voor. Radvanovský krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 1:1

12e minuut.
Bredar controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sulewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Blanco kopt de bal weg. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Pletosu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Olivi onderschept slim de pass. Olivi speelt de bal door. Van Halme bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sulewski kopt de bal weg. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivi begaat een overtreding. Olivi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Carambol met een sublieme pass. Bredar rent richting de bal. Trzonek begaat een overtreding. Trzonek krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Carambol kopt de bal weg. Klungelig pakt Norasco de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Van Halme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bredar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kieras bokst de bal weg.

27e minuut.
Devos verovert de bal door een tackle van achteren. Van Halme met een sublieme pass. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... Kieras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kieras trapt de bal weg. Olivi probeert de bal met de borst te controleren. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco geeft een hoge lob. Olmedo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Norasco kan de bal niet met de borst controleren. Olivi rent richting de bal. Olivi passt de bal in één keer door. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pochwała passt de bal zonder na te denken. Van Halme speelt de bal door. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. Kieras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 1:2

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Halme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivi heeft problemen om de bal te vangen. Olivi geeft de bal voor. Bredar krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Carambol speelt de bal door. Van Halme rent richting de bal. Van Halme passt de bal zonder na te denken. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský haalt uit met een fantastische trap. Kieras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuźniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 48%, TAMA KOPIEC 52%.
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 1:2

46e minuut.
Bredar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Radvanovský de bal. Kruszka onderschept slim de pass. Kruszka draait met de bal, schiet en ... Pletosu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Inworp. Norasco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajur geeft een hoge lob. Kruszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Pletosu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 2:2

49e minuut.
Łysiak rent richting de bal. Łysiak geeft de bal voor. Inworp. Turmiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajur geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Wąpierz kopt de bal weg. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Kruszka rent richting de bal. Kruszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bajur probeert naar een medespeler te passen. Łysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciborowski is nu in balbezit. Ciborowski geeft een lange en hoge pass. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... Kieras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 2:3

60e minuut.
Radvanovský is nu in balbezit. Kuźniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radvanovský raakt geblesseerd tijdens het duel. Olivi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Norasco de bal. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský schiet op doel. Kieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 2:4

62e minuut.
Kieras trapt de bal weg van het doel. Kuźniak kopt de bal weg. Ciborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajur onderschept slim de pass. Bajur geeft een lange en hoge pass. Pletosu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 3:4

65e minuut.
Kuźniak passt de bal zonder na te denken. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo geeft een hoge lob. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
Kieras trapt de bal weg van het doel. Olivi probeert naar een medespeler te passen. Carambol bereikt de bal nog maar net als eerste. Carambol geeft de bal voor. Bredar springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Olmedo onderschept slim de pass. Olmedo met een sublieme pass. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 4:4

82e minuut.
Daar is Carambol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carambol speelt de bal door. Lechkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bredar verovert de bal door een tackle van achteren. Bredar haalt uit met een fantastische trap. Kieras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Sulewski onderschept slim de pass. Sulewski met een sublieme pass. Pochwała rent richting de bal. Kuźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuźniak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Olmedo rent richting de bal. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. Pletosu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 50%, TAMA KOPIEC 50%.
Twórcownia Lach - TAMA KOPIEC 5:4