Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Estadio da Gruz
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 50042
FC KZN .V.
tao Tactiek stand
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.4 gemiddelde waardering 62.5
very good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


13e minuut.
Berry met een sublieme pass. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauchet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kosynier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piętaszek neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Buzilo is nu in balbezit. Mitsch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buzilo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kosynier neemt de penalty, wat een uithaal! Mosyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - .V. 0:1

24e minuut.
Kojzar is nu in balbezit. Kosynier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kojzar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Corbu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. İsmayılzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Szczupak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry probeert naar een medespeler te passen. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo draait met de bal, schiet en ... Mosyła bokst de bal weg.

33e minuut.
Piętaszek passt de bal met de wreef. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán passt de bal met de wreef. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Berry rent richting de bal. Berry passt de bal in één keer door. Kosynier speelt de bal door. Buzilo rent richting de bal. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Chajdas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán passt de bal zonder na te denken. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Albarrán neemt de hoekschop. Klungelig pakt Piętaszek de bal. Kosynier rent richting de bal. Kosynier geeft een hoge lob. Buzilo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 62%, .V. 38%.
FC KZN - .V. 0:1

48e minuut.
Suliński rent richting de bal. Suliński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šteta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albarrán geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Chajdas rent richting de bal. Chajdas geeft een hoge lob. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə schiet op doel. Høyem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC KZN - .V. 1:1

53e minuut.
Szczupak is nu in balbezit. Szczupak speelt de bal door. Kojzar rent richting de bal. Kojzar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - .V. 2:1

77e minuut.
Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Berry bereikt de bal nog maar net als eerste. Berry passt de bal zonder na te denken. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kosynier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Albarrán de bal. Albarrán passt de bal zonder na te denken. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Berry passt de bal met de wreef. Kosynier rent richting de bal. Kosynier speelt de bal door. Buzilo rent richting de bal. Buzilo schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 50%, .V. 50%.
FC KZN - .V. 2:1