Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redyna Knurów & Real Madrid RoKl Team
4132 moja Tactiek 523
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
56.6 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Genchi verovert de bal door een tackle van achteren. Stankiewicz is nu in balbezit. Genchi verovert de bal door een tackle van achteren. Genchi schiet op doel. Elie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - RoKl Team 1:0

9e minuut.
Sielczak kopt de bal weg. Nicula probeert naar een medespeler te passen. Gil onderschept slim de pass. Klungelig pakt Konečník de bal. Konečník schiet op doel. Elie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Genchi is nu in balbezit. Genchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kićko onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Winiarski. Kićko raakt geblesseerd tijdens het duel. Radzimski met een snel genomen vrije trap. Coc maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stroniarz is nu in balbezit. Stroniarz passt de bal zonder na te denken. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník geeft een hoge lob. Genchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Coc is nu in balbezit. Sobatti verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko draait met de bal, schiet en ... Botea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Redyna Knurów & Real Madrid - RoKl Team 1:1

21e minuut.
Kobyliński passt de bal met de wreef. Konečník is nu in balbezit. Konečník passt de bal in één keer door. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Konečník rent richting de bal. Konečník geeft een hoge lob. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchi schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Nicula probeert naar een medespeler te passen. Konečník is nu in balbezit. Konečník passt de bal zonder na te denken. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka schiet op doel. Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Kićko kopt de bal weg. Sobatti probeert de bal met de borst te controleren. Coc verovert de bal door een tackle van achteren. Coc draait met de bal, schiet en ... Botea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redyna Knurów & Real Madrid 33%, RoKl Team 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Redyna Knurów & Real Madrid - RoKl Team 1:1

47e minuut.
Czułada is nu in balbezit. Czułada passt de bal in één keer door. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc schiet op doel. Botea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Hajdo met een sublieme pass. Czułada is nu in balbezit. Hajdo geeft een hoge lob. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski schiet op doel. Botea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - RoKl Team 1:2

53e minuut.
Hajdo geeft een hoge lob. Vişoianu rent richting de bal. Coc onderschept slim de pass. Kićko is nu in balbezit. Kićko draait met de bal, schiet en ... Botea bokst de bal weg. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Botea bokst de bal weg.

58e minuut.
Czułada is nu in balbezit. Czułada speelt de bal door. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - RoKl Team 1:3

63e minuut.
Winiarski passt de bal zonder na te denken. Stroniarz rent richting de bal. Stroniarz geeft de bal voor. Nicula krijgt zijn hoofd ertegen. Elie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chang rent richting de bal. Hajdo onderschept slim de pass. Hajdo speelt de bal door. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzimski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - RoKl Team 1:4

65e minuut.
Filar komt het veld opgelopen. Losna komt het veld opgelopen. Gamkrelidze komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kobyliński controleert de bal met de borst. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc probeert naar een medespeler te passen. Losna rent richting de bal. Losna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Hajdo rent richting de bal. Hajdo passt de bal zonder na te denken. Daar is Radzimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzimski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kobyliński passt de bal in één keer door. Konečník heeft problemen om de bal te vangen. Konečník probeert naar een medespeler te passen. Giszka rent richting de bal. Giszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redyna Knurów & Real Madrid 53%, RoKl Team 47%.
Redyna Knurów & Real Madrid - RoKl Team 1:4