Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kapiszony QPR
nowa 4-3-3 Tactiek gpr4
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten solid
adequate Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Laje onderschept slim de pass. Laje geeft een lange en hoge pass. Dueri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bosque rent richting de bal. Bosque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Saarenkulma is nu in balbezit. Saarenkulma passt de bal zonder na te denken. Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen geeft de bal voor. Bosque maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - QPR 0:1

24e minuut.
Bosque kopt de bal weg. Groothuizen is nu in balbezit. Groothuizen passt de bal met de wreef. Saarenkulma rent richting de bal. Saarenkulma geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bosque rent richting de bal. Vilhena is nu in balbezit. Vilhena passt de bal in één keer door. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tomoşoiu speelt de bal door. Saarenkulma speelt de bal door. Batatas onderschept slim de pass. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Dueri heeft problemen om de bal te vangen. Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen passt de bal zonder na te denken. Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkulma geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Bosque de bal onder controle te krijgen. Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkulma geeft de bal voor. Bosque rent richting de bal. Bosque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 63%, QPR 37%.
Fc Kapiszony - QPR 0:1

51e minuut.
Cobaia speelt de bal door. Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen probeert naar een medespeler te passen. Bosque is nu in balbezit. Bosque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nazderko onderschept slim de pass. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki passt de bal zonder na te denken. Yusifov rent richting de bal. Yusifov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dueri rent richting de bal. Groothuizen rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saarenkulma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Groothuizen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Sobiech verovert de bal door een tackle van achteren. Sobiech geeft een hoge lob. Vilhena rent richting de bal. Vilhena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - QPR 0:2

65e minuut.
Groothuizen speelt de bal door. Vilhena rent richting de bal. Vilhena speelt de bal door. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Škaro speelt de bal door. Cobaia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mielecki. Mielecki krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Cobaia speelt de bal door. Saarenkulma speelt de bal door. Groothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Groothuizen schiet op doel. Xudayarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kapiszony - QPR 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 47%, QPR 53%.
Fc Kapiszony - QPR 0:3