Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: WKS Morgi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 18460
WKS Morgi KS Unia 2010 Leszno
dupa Tactiek 5-3.2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.4 gemiddelde waardering 47.1
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


15e minuut.
Trumiński is nu in balbezit. Quintelier is nu in balbezit. Quintelier passt de bal in één keer door. Szmek rent richting de bal. Szmek haalt uit met een fantastische trap. Mańk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trumiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintelier speelt de bal door. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - KS Unia 2010 Leszno 0:1

37e minuut.
Langer rent richting de bal. Rybiałek onderschept slim de pass. Rybiałek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szmek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Wilkoszewski geeft een hoge lob. Trumiński rent richting de bal. Trumiński met een sublieme pass. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 53%, KS Unia 2010 Leszno 47%.
WKS Morgi - KS Unia 2010 Leszno 0:1

66e minuut.
Tùng Minh rent richting de bal. Wilkoszewski onderschept slim de pass. Foster met een sublieme pass. Trumiński rent richting de bal. Trumiński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński probeert naar een medespeler te passen. Szmek is nu in balbezit. Szmek schiet op doel. Mańk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

68e minuut.
Trumiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quintelier bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintelier met een sublieme pass. Rybiałek is nu in balbezit. Rybiałek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Daar is Manav, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniek is nu in balbezit. Quintelier probeert naar een medespeler te passen. Szmek rent richting de bal. Szmek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Trumiński speelt de bal door. Foster rent richting de bal. Polić-Kamov begaat een overtreding. Polić-Kamov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 50%, KS Unia 2010 Leszno 50%.
WKS Morgi - KS Unia 2010 Leszno 0:1