Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Estadio da Gruz
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 40035
FC KZN Twórcownia Lach
tao Tactiek 10-centr
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 53
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


16e minuut.
Daar is Sulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trzonek krijgt een gele kaart. Kojzar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kojzar neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kieras bokst de bal weg. Kieras met een sublieme pass. Daar is Olmedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łoza onderschept slim de pass. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski geeft een hoge lob. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Mosyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - Twórcownia Lach 0:1

21e minuut.
Mitsch is nu in balbezit. Olmedo onderschept slim de pass. Fauchet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olmedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blanco komt bij de bal en schiet. Mosyła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Turmiński passt de bal zonder na te denken. Olmedo rent richting de bal. Mitsch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mitsch krijgt een gele kaart. Olmedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Blanco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mosyła speelt de bal door. Corbu kopt de bal weg. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kieras bokst de bal weg.

32e minuut.
Corbu speelt de bal door. Szczupak is nu in balbezit. Turmiński geeft een lange en hoge pass. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Seper passt de bal met de wreef. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Szczupak heeft problemen om de bal te vangen. Szczupak geeft de bal voor. Kojzar maakt een snoekduik en kopt de bal. Kieras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Seper verovert de bal door een tackle van achteren. Seper speelt de bal door. Corbu geeft de bal voor. Kojzar rent richting de bal. Kojzar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Bajur komt het veld opgelopen. Kuźniak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 48%, Twórcownia Lach 52%.
FC KZN - Twórcownia Lach 0:1

56e minuut.
Bajur met een sublieme pass. Alperen rent richting de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Kuźniak is nu in balbezit. Kuźniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Kuźniak rent richting de bal. Seper onderschept slim de pass. Seper met een sublieme pass. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... Kieras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Seper met een snelle inworp. Corbu kan de bal niet met de borst controleren. Corbu passt de bal zonder na te denken. Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczupak geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz passt de bal in één keer door. Filipski is nu in balbezit. Filipski geeft de bal voor. Fauchet rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Seper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seper geeft de bal voor. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojzar schiet op doel. Trzonek probeert de bal aan de voet te houden. Kieras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De la Peña geeft een hoge lob. Kuźniak probeert de bal aan de voet te houden. Suliński verovert de bal door een tackle van achteren. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Kojzar rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 41%, Twórcownia Lach 59%.
FC KZN - Twórcownia Lach 0:1