Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: QPR Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15964
QPR RoKl Team
gpr4 Tactiek 532 wysoko
54% Balbezit 46%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
57.3 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Łądka geeft een lange en hoge pass. Radzimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobaia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Radzimski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radzimski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mañana bokst de bal weg. Radzimski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hajdo zal de hoekschop nemen. Radzimski krijgt zijn hoofd ertegen. Mañana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QPR - RoKl Team 0:1

11e minuut.
Konopecki passt de bal zonder na te denken. Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Łądka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łądka krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Sobiech probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łądka de bal. Łądka geeft een hoge lob. Coc rent richting de bal. Coc schiet op doel. Mañana bokst de bal weg.

31e minuut.
Tomoşoiu is nu in balbezit. Hajdo rent richting de bal. Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc schiet op doel. Mañana bokst de bal weg.

34e minuut.
Bosque verovert de bal door een tackle van achteren. Elter is nu in balbezit. Elter geeft een hoge lob. Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque schiet op doel. Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Roldan is nu in balbezit. Tomoşoiu onderschept slim de pass. Tomoşoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Elie met een harde bal richting middenveld. Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo passt de bal met de wreef. Coc heeft problemen om de bal te vangen. Coc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vilhena raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sârbu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR 66%, RoKl Team 34%.
QPR - RoKl Team 0:1

51e minuut.
Sobiech passt de bal zonder na te denken. Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkulma geeft de bal voor. Bosque rent richting de bal. Bosque draait met de bal, schiet en ... Elie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Groothuizen geeft een lange en hoge pass. Bosque springt en kopt de bal. Paal!

53e minuut.
Sobiech kan de bal niet met de borst controleren. Sobiech passt de bal in één keer door. Saarenkulma is nu in balbezit. Saarenkulma geeft de bal voor. Bosque springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz geeft een hoge lob. Saarenkulma speelt de bal door. Coc rent richting de bal. Coc haalt uit met een fantastische trap. Mañana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QPR 52%, RoKl Team 48%.
QPR - RoKl Team 0:1