Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kapiszony Redyna Knurów & Real Madrid
nowa 4-3-3 Tactiek 4132 moja
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Sobatti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Batatas kopt de bal weg. Vişoianu speelt de bal door. Konečník is nu in balbezit. Konečník geeft een lange en hoge pass. Xudayarov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Winiarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pierzchała. Pierzchała krijgt een gele kaart. Kobyliński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kobyliński kan niet meer verder spelen. Dueri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mendaro komt het veld opgelopen. Linowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Stroniarz passt de bal met de wreef. Nicula is nu in balbezit. Nicula passt de bal in één keer door. Genchi rent richting de bal. Genchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Škaro verovert de bal door een tackle van achteren. Stroniarz is nu in balbezit. Škaro begaat een overtreding. Škaro krijgt een gele kaart. Stroniarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stroniarz met een snel genomen vrije trap. Giszka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sobatti probeert naar een medespeler te passen. Stroniarz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mielecki. Mielecki krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Stroniarz passt de bal in één keer door. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník speelt de bal door. Giszka is nu in balbezit. Giszka haalt uit met een fantastische trap. Xudayarov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki passt de bal in één keer door. Baner bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Baier is nu in balbezit. Botea probeert naar een medespeler te passen. Nicula speelt de bal door. Klungelig pakt Giszka de bal. Giszka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Winiarski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Baner de bal onder controle te krijgen. Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki passt de bal met de wreef. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mielecki neemt de hoekschop. Baner heeft problemen om de bal te vangen. Baier bereikt de bal nog maar net als eerste. Baier haalt uit met een fantastische trap. Botea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Genchi geeft een hoge lob. Pierzchała bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník speelt de bal door. Daar is Giszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Mielecki probeert naar een medespeler te passen. Pierzchała is nu in balbezit. Pierzchała probeert naar een medespeler te passen. Baner is nu in balbezit. Baner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 58%, Redyna Knurów & Real Madrid 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kapiszony - Redyna Knurów & Real Madrid 0:0

47e minuut.
Pierzchała passt de bal zonder na te denken. Sobatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mendaro kopt de bal weg. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník geeft de bal voor. Giszka rent richting de bal. Giszka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroniarz onderschept slim de pass. Stroniarz passt de bal met de wreef. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vişoianu passt de bal met de wreef. Mendaro rent richting de bal. Konečník rent richting de bal. Konečník geeft een hoge lob. Genchi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Škaro rent richting de bal. Škaro geeft een hoge lob. Baner is nu in balbezit. Baner heeft problemen om de bal te vangen. Baner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kapiszony 58%, Redyna Knurów & Real Madrid 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Kapiszony - Redyna Knurów & Real Madrid 0:0