Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State KS Unia 2010 Leszno
Save The Rave Tactiek 5-3.2
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.4 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten adequate
solid Passen good
adequate Verdedigen very good


4e minuut.
Inworp. Majellaro met de inworp. Bojkiewicz is nu in balbezit. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Majellaro geeft de bal voor. Teufel is nu in balbezit. Shaffer begaat een overtreding. Teufel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dosedla neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dosedla bereikt de bal nog maar net als eerste. Dosedla passt de bal in één keer door. Shaffer rent richting de bal. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Majellaro met een snelle inworp. Dosedla is nu in balbezit. Dosedla passt de bal met de wreef. Villarroel rent richting de bal. Villarroel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Majellaro met de inworp. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bojkiewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Pieniek de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bustamante neemt de hoekschop. Teufel springt en kopt de bal. Kozubek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Teufel is nu in balbezit. Teufel passt de bal in één keer door. Majellaro is nu in balbezit. Majellaro geeft een hoge lob. Teufel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarroel passt de bal in één keer door. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Teufel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - KS Unia 2010 Leszno 1:0

42e minuut.
Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Teufel de bal. Shaffer is nu in balbezit. Teufel onderschept slim de pass. Teufel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 25%, KS Unia 2010 Leszno 75%.
Blue Mountain State - KS Unia 2010 Leszno 1:0

62e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęplowski geeft een hoge lob. Rybiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybiałek geeft een lange en hoge pass. Szmek maakt een snoekduik en kopt de bal. Arano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szmek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue Mountain State - KS Unia 2010 Leszno 1:1

70e minuut.
Inworp. Foster met de inworp. Quintelier speelt de bal door. Foster bereikt de bal nog maar net als eerste. Foster geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Majellaro is nu in balbezit. Wilkoszewski begaat een overtreding. Majellaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majellaro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Majellaro passt de bal met de wreef. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante passt de bal in één keer door. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kozubek probeert naar een medespeler te passen. Schmieder kopt de bal weg. Klungelig pakt Daroch de bal. Teufel is nu in balbezit. Teufel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Arano speelt de bal door. Bustamante kopt de bal weg. Klungelig pakt Daroch de bal. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Stęplowski met een snelle inworp. Majellaro geeft de bal voor. Bustamante kopt de bal weg. Dosedla rent richting de bal. Dosedla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Quintelier rent richting de bal. Quintelier passt de bal zonder na te denken. Foster geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szmek de bal. Szmek draait met de bal, schiet en ... Arano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 40%, KS Unia 2010 Leszno 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Mountain State - KS Unia 2010 Leszno 1:1