Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germanie-Ś.P. WKS Morgi
Rabusie Tactiek dupa
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 42
weak Schieten adequate
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


19e minuut.
Uzarski probeert naar een medespeler te passen. Bortman is nu in balbezit. Bortman met een sublieme pass. Tùng Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Adámek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Langer passt de bal zonder na te denken. Bortman is nu in balbezit. Bortman geeft de bal voor. Kołodyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodyński draait met de bal, schiet en ... Adámek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 47%, WKS Morgi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Germanie-Ś.P. - WKS Morgi 0:0

55e minuut.
Hemský heeft problemen om de bal te vangen. Růžena rent richting de bal. Bortman maakt een afschuwelijke overtreding. Bortman krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Reyes rent richting de bal. Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Reyes naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Hanuška bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortman begaat een overtreding. Hanuška is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanuška zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lətifov rent richting de bal. Lətifov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 50%, WKS Morgi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Germanie-Ś.P. - WKS Morgi 0:0