Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twórcownia Lach .V.
10-centr Tactiek stand
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 65.3
excellent Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Buzilo kopt de bal weg. Daar is Piętaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Trzonek ... Strafschop! Trzonek krijgt een gele kaart. Piętaszek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piętaszek kan niet meer verder spelen. Văn Tuấn komt het veld opgelopen. Kosynier neemt de penalty, wat een uithaal! Kieras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - .V. 0:1

15e minuut.
Walaszek onderschept slim de pass. Kosynier speelt de bal door. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulewski onderschept slim de pass. Sulewski geeft de bal voor. Høyem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kruszka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Twórcownia Lach - .V. 1:1

17e minuut.
Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez geeft de bal voor. Klungelig pakt Lechkov de bal. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - .V. 1:2

19e minuut.
Apostu is nu in balbezit. Apostu passt de bal met de wreef. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán geeft de bal voor. Buzilo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Kosynier geeft een hoge lob. Văn Tuấn rent richting de bal. Văn Tuấn schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Šteta passt de bal zonder na te denken. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez passt de bal in één keer door. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kosynier speelt de bal door. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo passt de bal met de wreef. Văn Tuấn rent richting de bal. Văn Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - .V. 1:3

31e minuut.
Dominguez passt de bal met de wreef. Kosynier is nu in balbezit. Kosynier passt de bal in één keer door. Buzilo rent richting de bal. Buzilo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bajur geeft de bal voor. Kruszka kopt de bal weg. Orsós probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Høyem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Blanco passt de bal in één keer door. Daar is Apostu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmedo is nu in balbezit. Kruszka rent richting de bal. Kruszka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Apostu probeert naar een medespeler te passen. Dominguez rent richting de bal. Dominguez probeert naar een medespeler te passen. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kieras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Buzilo onderschept slim de pass. Buzilo passt de bal met de wreef. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominguez geeft de bal voor. Buzilo maakt een snoekduik en kopt de bal. Kieras bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 63%, .V. 37%.
Twórcownia Lach - .V. 1:3

46e minuut.
Kuźniak komt het veld opgelopen. Filipski komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Sulewski rent richting de bal. Kosynier onderschept slim de pass. Kosynier geeft een lange en hoge pass. Buzilo rent richting de bal. Buzilo schiet op doel. Kieras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Văn Tuấn is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Albarrán neemt de hoekschop. Văn Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal. Kieras bokst de bal weg. Daar is De la Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzilo rent richting de bal. Buzilo schiet op doel. Kieras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - .V. 1:4

58e minuut.
Klungelig pakt Trzonek de bal. Kosynier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trzonek de bal. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kieras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Inworp. Albarrán met een snelle inworp. Sulewski geeft een hoge lob. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Høyem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - .V. 2:4

69e minuut.
Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostu onderschept slim de pass. Apostu geeft een lange en hoge pass. Buzilo rent richting de bal. Buzilo draait met de bal, schiet en ... Kieras bokst de bal weg.

72e minuut.
Apostu onderschept slim de pass. Apostu geeft de bal voor. Buzilo is nu in balbezit. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kieras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - .V. 2:5

82e minuut.
Trzonek kopt de bal weg. De la Peña controleert de bal met de borst. Dominguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kieras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buzilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzilo haalt uit met een fantastische trap. Kieras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Twórcownia Lach - .V. 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twórcownia Lach 58%, .V. 42%.
Twórcownia Lach - .V. 2:6