Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redyna Knurów & Real Madrid QPR
4132 moja Tactiek gpr4
44% Balbezit 56%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten adequate
very good Passen solid
solid Verdedigen formidable


10e minuut.
Giszka is nu in balbezit. Genchi rent richting de bal. Genchi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Traber de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - QPR 1:0

16e minuut.
Bosque speelt de bal door. Konečník is nu in balbezit. Lohrmann begaat een overtreding. Lohrmann krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Groothuizen met een sublieme pass. Linowski met een sublieme pass. Konopecki is nu in balbezit. Genchi onderschept slim de pass. Genchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stroniarz rent richting de bal. Stroniarz geeft een hoge lob. Genchi rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stroniarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Linowski passt de bal in één keer door. Konečník bereikt de bal nog maar net als eerste. Konečník speelt de bal door. Giszka is nu in balbezit. Giszka draait met de bal, schiet en ... Mañana bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redyna Knurów & Real Madrid 37%, QPR 63%.
Redyna Knurów & Real Madrid - QPR 1:0

53e minuut.
Tomoşoiu met een sublieme pass. Bosque is nu in balbezit. Sobatti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bosque raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomoşoiu zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomoşoiu rent richting de bal. Tomoşoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chang geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stroniarz de bal. Stroniarz probeert naar een medespeler te passen. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redyna Knurów & Real Madrid 43%, QPR 57%.
Redyna Knurów & Real Madrid - QPR 1:0