Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: WKS Morgi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20049
WKS Morgi Blue Mountain State
dupa Tactiek Save The Rave
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 53.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Villarroel kopt de bal weg. Teufel is nu in balbezit. Teufel passt de bal zonder na te denken. Majellaro heeft problemen om de bal te vangen. Majellaro geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Stęplowski geeft een hoge lob. Majellaro probeert naar een medespeler te passen. Bustamante met een sublieme pass. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Mańk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Majellaro met een snelle inworp. Dosedla is nu in balbezit. Dosedla met een sublieme pass. Teufel rent richting de bal. Teufel schiet op doel. Mańk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Villarroel rent richting de bal. Villarroel passt de bal met de wreef. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante geeft de bal voor. Teufel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Sołtykowski kopt de bal weg. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kołodyński krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Daelman geeft de bal voor. Schmieder kopt de bal weg. Dosedla rent richting de bal. Dosedla geeft een lange en hoge pass. Teufel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Schmieder probeert naar een medespeler te passen. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel geeft een hoge lob. Majellaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Majellaro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Daelman onderschept slim de pass. Daelman passt de bal in één keer door. Tùng Minh rent richting de bal. Tùng Minh geeft een lange en hoge pass. Arano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Majellaro passt de bal zonder na te denken. Bustamante rent richting de bal. Bustamante geeft een lange en hoge pass. Teufel is nu in balbezit. Teufel draait met de bal, schiet en ... Mańk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 83%, Blue Mountain State 17%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Morgi - Blue Mountain State 0:0

46e minuut.
Majellaro geeft de bal voor. Kołodyński is nu in balbezit. Kołodyński passt de bal in één keer door. Teufel heeft problemen om de bal te vangen. Teufel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Majellaro rent richting de bal. Majellaro geeft de bal voor. Bustamante kopt de bal weg. Daar is Teufel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Blue Mountain State 0:1

57e minuut.
Bustamante probeert naar een medespeler te passen. Majellaro is nu in balbezit. Majellaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teufel de bal. Teufel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Morgi - Blue Mountain State 0:2

61e minuut.
Daelman geeft de bal voor. Majellaro speelt de bal door. Dosedla met een sublieme pass. Klungelig pakt Teufel de bal. Teufel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Schmieder rent richting de bal. Schmieder passt de bal in één keer door. Majellaro probeert naar een medespeler te passen. Teufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Villarroel geeft de bal voor. Daelman heeft problemen om de bal te vangen. Teufel is nu in balbezit. Teufel schiet op doel. Wabik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Majellaro zal de hoekschop nemen. Bustamante kopt de bal weg. Klungelig pakt Teufel de bal. Teufel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Uskamayta rent richting de bal. Dosedla verovert de bal door een tackle van achteren. Dosedla passt de bal met de wreef. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Majellaro geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teufel de bal. Teufel haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Wabik de bal onder controle te krijgen. Mańk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Uskamayta geeft een lange en hoge pass. Tùng Minh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villarroel. Villarroel krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bortman geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Arano trapt de bal weg van het doel. Bustamante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Morgi 77%, Blue Mountain State 23%.
WKS Morgi - Blue Mountain State 0:2