Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: RoKl Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16195
RoKl Team TAMA KOPIEC
532 wysoko Tactiek ancelotti
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 60.6
solid Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Kićko is nu in balbezit. Kićko passt de bal met de wreef. Chodoń rent richting de bal. Radzimski rent richting de bal. Radzimski haalt uit met een fantastische trap. Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Olivi kopt de bal weg. Roldan is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Olivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Elie speelt de bal door. Macek kopt de bal weg. Klungelig pakt Przecherka de bal. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Radvanovský schiet op doel. Elie bokst de bal weg.

15e minuut.
Olivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz begaat een overtreding. Olivi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olivi met een snel genomen vrije trap. Flores springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Łysiak geeft een hoge lob. Elter kopt de bal weg. Olivi bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivi geeft een hoge lob. Flores springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kićko passt de bal in één keer door. Radzimski rent richting de bal. Radzimski passt de bal in één keer door. Kićko rent richting de bal. Kićko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czułada komt het veld opgelopen. Gil komt het veld opgelopen. Hajdo komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Kićko schiet op doel. Pochwała probeert de bal aan de voet te houden. Macek speelt de bal door. Radvanovský is nu in balbezit. Radvanovský schiet op doel. Elie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flores is nu in balbezit. Flores draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 0:1

35e minuut.
Gil passt de bal in één keer door. Radzimski speelt de bal door. Kićko heeft problemen om de bal te vangen. Kićko draait met de bal, schiet en ... Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 1:1

39e minuut.
Hajdo heeft problemen om de bal te vangen. Hajdo speelt de bal door. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 2:1

43e minuut.
Klungelig pakt Hajdo de bal. Van Halme rent richting de bal. Van Halme geeft de bal voor. Flores rent richting de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radvanovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Kićko is nu in balbezit. Kićko met een sublieme pass. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski haalt uit met een fantastische trap. Mina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 53%, TAMA KOPIEC 47%.
RoKl Team - TAMA KOPIEC 3:1

48e minuut.
Hajdo onderschept slim de pass. Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski haalt uit met een fantastische trap. Mina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 4:1

51e minuut.
Roldan verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Olivi met de inworp. Van Halme geeft een hoge lob. Radvanovský springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Elie trapt de bal weg van het doel. Hajdo is nu in balbezit. Hajdo geeft de bal voor. Daar is Radzimski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzimski schiet op doel. Mina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Łysiak geeft de bal voor. Czułada is nu in balbezit. Czułada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radzimski de bal. Radzimski haalt uit met een fantastische trap. Mina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 5:1

56e minuut.
Hajdo probeert naar een medespeler te passen. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko passt de bal zonder na te denken. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Roldan geeft de bal voor. Chodoń geeft een hoge lob. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores is nu in balbezit. Flores schiet op doel. Elie bokst de bal weg.

68e minuut.
Łądka is nu in balbezit. Łądka met een sublieme pass. Czułada is nu in balbezit. Czułada passt de bal in één keer door. Radzimski rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Chodoń probeert de bal aan de voet te houden. Łysiak is nu in balbezit. Radzimski onderschept slim de pass. Radzimski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 6:1

71e minuut.
Elter probeert naar een medespeler te passen. Hajdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdo passt de bal met de wreef. Kićko rent richting de bal. Kićko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Inworp. Radzimski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajdo controleert de bal met de borst. Olivi rent richting de bal. Hajdo geeft een lange en hoge pass. Mina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Hajdo speelt de bal door. Kićko rent richting de bal. Pochwała legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kićko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Radzimski neemt de penalty, wat een uithaal! Mina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Macek passt de bal in één keer door. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores passt de bal in één keer door. Radvanovský rent richting de bal. Radvanovský draait met de bal, schiet en ... Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - TAMA KOPIEC 6:2

89e minuut.
Roldan probeert naar een medespeler te passen. Łądka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Devos de bal. Radzimski rent richting de bal. Radzimski haalt uit met een fantastische trap. Mina bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 36%, TAMA KOPIEC 64%.
RoKl Team - TAMA KOPIEC 6:2