Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Redyna Knurów & Real Madrid Twórcownia Lach
4132 moja Tactiek 10-centr
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
56.3 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Genchi probeert naar een medespeler te passen. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanco krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giszka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Genchi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kieras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Twórcownia Lach 1:0

5e minuut.
Vişoianu geeft een hoge lob. Giszka is nu in balbezit. Trzonek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giszka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Genchi neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Turmiński kopt de bal weg. Olmedo controleert de bal met de borst. Chang begaat een overtreding. Chang krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Stroniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Olmedo de bal. Olmedo met een sublieme pass. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Redyna Knurów & Real Madrid - Twórcownia Lach 1:1

12e minuut.
Sulewski met de inworp. Turmiński rent richting de bal. Turmiński passt de bal zonder na te denken. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Kobyliński rent richting de bal. Blanco rent richting de bal. Turmiński probeert naar een medespeler te passen. Olmedo is nu in balbezit. Olmedo draait met de bal, schiet en ... Botea bokst de bal weg.

20e minuut.
Kobyliński rent richting de bal. Filipski onderschept slim de pass. Filipski met een sublieme pass. Blanco rent richting de bal. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vişoianu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lechkov. Lechkov krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Genchi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kobyliński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal rolt over de achterlijn. Kieras met een harde bal richting middenveld. Blanco controleert de bal met de borst. Blanco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blanco rent richting de bal. Sobatti verovert de bal door een tackle van achteren. Sobatti geeft een hoge lob. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Giszka haalt uit met een fantastische trap. Kieras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Chang rent richting de bal. Olmedo verovert de bal door een tackle van achteren. Olmedo met een sublieme pass. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap. Botea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Stroniarz rent richting de bal. Stroniarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Trzonek de bal. Giszka rent richting de bal. Giszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Trzonek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stroniarz met de inworp. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sobatti controleert de bal met de borst. Kruszka is nu in balbezit. Blanco rent richting de bal. Blanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Twórcownia Lach 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redyna Knurów & Real Madrid 51%, Twórcownia Lach 49%.
Redyna Knurów & Real Madrid - Twórcownia Lach 1:2

46e minuut.
De la Peña komt het veld opgelopen. Bajur komt het veld opgelopen. Kuźniak komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Bajur geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Genchi de bal onder controle te krijgen. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Twórcownia Lach 1:3

54e minuut.
Nicula is nu in balbezit. Giszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula rent richting de bal. Nicula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajur rent richting de bal. Bajur geeft een hoge lob. Kruszka springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Daar is Filipski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filipski geeft een lange en hoge pass. Olmedo is nu in balbezit. Kruszka rent richting de bal. Kruszka haalt uit met een fantastische trap. Botea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kuźniak stond buitenspel. Sobatti neemt vlug de vrije trap. Genchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Redyna Knurów & Real Madrid - Twórcownia Lach 2:3

69e minuut.
Stroniarz onderschept slim de pass. Stroniarz passt de bal zonder na te denken. Wąpierz is nu in balbezit. Nicula verovert de bal door een tackle van achteren. Nicula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Chang verovert de bal door een tackle van achteren. Bajur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chang zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is De la Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genchi is nu in balbezit. Genchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Redyna Knurów & Real Madrid 36%, Twórcownia Lach 64%.
Redyna Knurów & Real Madrid - Twórcownia Lach 2:3