Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: Estadio da Gruz
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 44223
FC KZN WKS Morgi
tao Tactiek dupa
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 41.2
formidable Schieten adequate
very good Passen good
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Inworp. Szczupak met de inworp. Corbu probeert naar een medespeler te passen. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński geeft een lange en hoge pass. Szczupak rent richting de bal. Kojzar rent richting de bal. Kojzar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Klungelig pakt Uzarski de bal. Corbu probeert naar een medespeler te passen. Kojzar bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szczupak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corbu probeert naar een medespeler te passen. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə schiet op doel. Mańk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wabik de bal. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Kojzar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uskamayta. Kojzar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szczupak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Seper bereikt de bal nog maar net als eerste. Seper probeert naar een medespeler te passen. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə haalt uit met een fantastische trap. Uskamayta probeert de bal aan de voet te houden. Mańk bokst de bal weg.

31e minuut.
Szczupak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wabik de bal. Kojzar is nu in balbezit. İsmayılzadə rent richting de bal. İsmayılzadə draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - WKS Morgi 1:0

35e minuut.
Corbu rent richting de bal. Corbu passt de bal met de wreef. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar draait met de bal, schiet en ... Mańk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - WKS Morgi 2:0

38e minuut.
Szczupak is nu in balbezit. Szczupak geeft de bal voor. Kojzar kopt de bal weg. İsmayılzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. İsmayılzadə schiet op doel. Mańk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - WKS Morgi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 31%, WKS Morgi 69%.
FC KZN - WKS Morgi 3:0

62e minuut.
Wabik bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə verovert de bal door een tackle van achteren. İsmayılzadə passt de bal zonder na te denken. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Daelman heeft problemen om de bal te vangen. Daelman met een sublieme pass. Seper is nu in balbezit. Uzarski verovert de bal door een tackle van achteren. Uzarski geeft een hoge lob. Mosyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Wabik heeft problemen om de bal te vangen. Corbu met een sublieme pass. Seper is nu in balbezit. Seper speelt de bal door. İsmayılzadə bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Corbu geeft een lange en hoge pass. İsmayılzadə kopt de bal weg. Klungelig pakt Uskamayta de bal. Kojzar is nu in balbezit. Kojzar haalt uit met een fantastische trap. Mańk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Wabik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Seper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corbu geeft een hoge lob. Kojzar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC KZN - WKS Morgi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC KZN 38%, WKS Morgi 62%.
FC KZN - WKS Morgi 4:0