Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mountain State QPR
Save The Rave Tactiek gpr4
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.5 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen very good


9e minuut.
Klungelig pakt Bosque de bal. Tomoşoiu is nu in balbezit. Schmieder schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Schmieder moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schmieder schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Konopecki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bustamante geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Teufel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - QPR 1:0

15e minuut.
Saarenkulma bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenkulma met een sublieme pass. Sołtykowski is nu in balbezit. Tomoşoiu onderschept slim de pass. Tomoşoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Bosque de bal. Sołtykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosque onderschept slim de pass. Bosque haalt uit met een fantastische trap. Arano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Bosque kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomoşoiu de bal. Tomoşoiu met een sublieme pass. Saarenkulma rent richting de bal. Saarenkulma geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Konopecki met een sublieme pass. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel passt de bal in één keer door. Teufel is nu in balbezit. Teufel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - QPR 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 51%, QPR 49%.
Blue Mountain State - QPR 2:0

48e minuut.
Villarroel probeert naar een medespeler te passen. Stęplowski is nu in balbezit. Stęplowski geeft de bal voor. Bosque rent richting de bal. Bosque draait met de bal, schiet en ... Arano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Teufel onderschept slim de pass. Konopecki is nu in balbezit. Teufel verovert de bal door een tackle van achteren. Teufel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Tomoşoiu onderschept slim de pass. Tomoşoiu geeft de bal voor. Saarenkulma is nu in balbezit. Saarenkulma geeft een hoge lob. Bosque maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mountain State - QPR 2:1

66e minuut.
Rusnarczyk met een sublieme pass. Traber speelt de bal door. Konopecki rent richting de bal. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante schiet op doel. Mañana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mountain State 45%, QPR 55%.
Blue Mountain State - QPR 2:1