Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Germanie-Ś.P. Fc Kapiszony
Rabusie Tactiek nowa 4-3-3
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 55
adequate Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Baner controleert de bal met de borst. Marciński rent richting de bal. Yusifov is nu in balbezit. Yusifov schiet op doel. Adámek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Fc Kapiszony 0:1

4e minuut.
Batatas geeft de bal voor. Gallet kopt de bal weg. Marciński met een sublieme pass. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Preci is nu in balbezit. Preci geeft de bal voor. Batatas is nu in balbezit. Mánes onderschept slim de pass. Mánes schiet op doel. Xudayarov bokst de bal weg. Mendaro heeft problemen om de bal te vangen. Nepomuk is nu in balbezit. Nepomuk draait met de bal, schiet en ... Xudayarov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Germanie-Ś.P. - Fc Kapiszony 1:1

9e minuut.
Hulín verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifov onderschept slim de pass. Yusifov passt de bal met de wreef. Rous is nu in balbezit. Rous haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielecki onderschept slim de pass. Nazderko met een sublieme pass. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hulín geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Škaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rous bereikt de bal nog maar net als eerste. Rous haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mielecki is nu in balbezit. Mielecki probeert naar een medespeler te passen. Hanuška rent richting de bal. Baner onderschept slim de pass. Baner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Marciński met een snelle inworp. Yusifov rent richting de bal. Baner rent richting de bal. Yusifov geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Strømsvåg de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rous rent richting de bal. Rous haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gallet. Yusifov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marciński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rous springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Mielecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielecki passt de bal zonder na te denken. Škaro speelt de bal door. Baner rent richting de bal. Baner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Nazderko met een sublieme pass. Daar is Marciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciński speelt de bal door. Yusifov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Fc Kapiszony 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 75%, Fc Kapiszony 25%.
Germanie-Ś.P. - Fc Kapiszony 1:2

48e minuut.
Preci speelt de bal door. Hemský is nu in balbezit. Hemský probeert naar een medespeler te passen. Nepomuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Klungelig pakt Hanuška de bal. Yusifov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hanuška ... Strafschop! Yusifov moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Yusifov kan niet meer verder spelen. Ferrugem komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Baner neemt zijn aanloop. Adámek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Fc Kapiszony 1:3

56e minuut.
Mielecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ferrugem kopt de bal weg. Hulín probeert de bal aan de voet te houden. Baner rent richting de bal. Baner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Hanuška probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hulín rent richting de bal. Ferrugem verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrugem draait met de bal, schiet en ... Adámek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Germanie-Ś.P. - Fc Kapiszony 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Germanie-Ś.P. 65%, Fc Kapiszony 35%.
Germanie-Ś.P. - Fc Kapiszony 1:4