Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Białołęka West Pomeranian
Ultra Instinct Tactiek VA1
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.9 gemiddelde waardering 52
poor Schieten excellent
average Passen good
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Misić is nu in balbezit. Misić passt de bal met de wreef. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:1

9e minuut.
Guzina geeft de bal voor. Misić rent richting de bal. Misić passt de bal zonder na te denken. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Misić passt de bal met de wreef. Gioukoudis is nu in balbezit. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. Smolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:2

11e minuut.
Guzina passt de bal met de wreef. Pîrvu rent richting de bal. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi draait met de bal, schiet en ... Smolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:3

13e minuut.
Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzina speelt de bal door. Daar is Pîrvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîrvu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Butelschi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sądel de bal. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu schiet op doel. Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Daar is Butelschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazur is nu in balbezit. Mazur geeft een lange en hoge pass. Butelschi springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Pîrvu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Smolarz trapt de bal weg. Guzina rent richting de bal. Guzina haalt uit met een fantastische trap. Smolarz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:4

26e minuut.
Gioukoudis onderschept slim de pass. Sądel onderschept slim de pass. Sądel met een sublieme pass. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu schiet op doel. Smolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:5

33e minuut.
Butelschi met een sublieme pass. Misić probeert de bal met de borst te controleren. Misić met een sublieme pass. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Gioukoudis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guzina met een snelle inworp. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Guzina rent richting de bal. Guzina met een sublieme pass. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 69%, West Pomeranian 31%.
KS Białołęka - West Pomeranian 0:5

51e minuut.
Daar is Sądel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanid is nu in balbezit. Sądel verovert de bal door een tackle van achteren. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:6

52e minuut.
Villalba passt de bal met de wreef. Gioukoudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi haalt uit met een fantastische trap. Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:7

53e minuut.
Pîrvu speelt de bal door. Mazur rent richting de bal. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Misić is nu in balbezit. Misić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tunçeri heeft problemen om de bal te vangen. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu passt de bal zonder na te denken. Guzina is nu in balbezit. Guzina draait met de bal, schiet en ... Smolarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guzina zal de hoekschop nemen. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap. Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:8

64e minuut.
Gryglak probeert de bal aan de voet te houden. Guzina is nu in balbezit. Guzina met een sublieme pass. Butelschi is nu in balbezit. Butelschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:9

67e minuut.
Gioukoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi verovert de bal door een tackle van achteren. Sądel is nu in balbezit. Daar is Pîrvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîrvu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Smolarz probeert naar een medespeler te passen. Sądel kopt de bal weg. Daar is Butelschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butelschi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:10

72e minuut.
Guzina kopt de bal weg. Sądel speelt de bal door. Daar is Pîrvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi schiet op doel. Smolarz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:11

75e minuut.
Araujo controleert de bal met de borst. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo begaat een overtreding. Araujo krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Sądel probeert naar een medespeler te passen. Misić rent richting de bal. Misić met een sublieme pass. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu draait met de bal, schiet en ... Smolarz bokst de bal weg. Gioukoudis heeft problemen om de bal te vangen. Pîrvu is nu in balbezit. Pîrvu schiet op doel. Smolarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:12

86e minuut.
Mercado met een sublieme pass. Inworp. Misić met een snelle inworp. Butelschi rent richting de bal. Butelschi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Misić geeft een lange en hoge pass. Sądel kopt de bal weg. Butelschi rent richting de bal. Butelschi haalt uit met een fantastische trap. Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - West Pomeranian 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 80%, West Pomeranian 20%.
KS Białołęka - West Pomeranian 0:13