Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.022
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19499
Man Zielona Góra Victoria Świebodzin
InGu$$ Def Tactiek Klasyk
53% Balbezit 47%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.9 gemiddelde waardering 59.9
very good Schieten very good
average Passen formidable
incredible Verdedigen solid


16e minuut.
Mroziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziński met een sublieme pass. Díaz-Aldagalán verovert de bal door een tackle van achteren. Pasca is nu in balbezit. Pasca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pasca is nu in balbezit. Pasca passt de bal zonder na te denken. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik haalt uit met een fantastische trap. Egurbide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - Victoria Świebodzin 0:1

19e minuut.
Mroziński speelt de bal door. Skonieczny probeert naar een medespeler te passen. Alibayiv is nu in balbezit. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap. Egurbide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - Victoria Świebodzin 0:2

20e minuut.
Pohl komt het veld opgelopen.

28e minuut.
El-Khadri met een sublieme pass. Pasca speelt de bal door. Pohl rent richting de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Egurbide werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Zielona Góra 67%, Victoria Świebodzin 33%.
Man Zielona Góra - Victoria Świebodzin 0:2

49e minuut.
Pohl probeert naar een medespeler te passen. Mroziński is nu in balbezit. Mroziński passt de bal in één keer door. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Skonieczny passt de bal zonder na te denken. Mroziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziński geeft de bal voor. Pohl krijgt zijn hoofd ertegen. Egurbide werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Trałka passt de bal met de wreef. El-Khadri is nu in balbezit. El-Khadri passt de bal met de wreef. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - Victoria Świebodzin 0:3

76e minuut.
Tervomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tervomaa geeft de bal voor. Alkış kopt de bal weg. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Escobar komt het veld opgelopen. Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Magoffin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skonieczny. Skonieczny krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mroziński met een sublieme pass. Pasca speelt de bal door. Pohl rent richting de bal. Pohl draait met de bal, schiet en ... Egurbide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - Victoria Świebodzin 0:4

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Skonieczny de bal onder controle te krijgen. Escobar rent richting de bal. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar schiet op doel. Egurbide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - Victoria Świebodzin 0:5

87e minuut.
Pasca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasca met een sublieme pass. Pohl rent richting de bal. Pohl schiet op doel. Egurbide maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - Victoria Świebodzin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Zielona Góra 63%, Victoria Świebodzin 37%.
Man Zielona Góra - Victoria Świebodzin 0:6