Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Jelenia Góra Mati Leszno_Team
klasyk Tactiek 4-1-3-2
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 55.8
solid Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Ciolţea heeft problemen om de bal te vangen. Watola rent richting de bal. Watola met een sublieme pass. Pittiglio is nu in balbezit. Pittiglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Pittiglio is nu in balbezit. Pittiglio passt de bal in één keer door. Watola is nu in balbezit. Watola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Pedretti met de inworp. Leński geeft een hoge lob. Pittiglio springt en kopt de bal. Bravo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - Mati Leszno_Team 0:1

31e minuut.
Förderer met een sublieme pass. Paukszt rent richting de bal. Paukszt passt de bal met de wreef. Maldonado rent richting de bal. Maldonado draait met de bal, schiet en ... Tveita bokst de bal weg. Klungelig pakt Pulgar de bal. Regente rent richting de bal. Regente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Jelenia Góra - Mati Leszno_Team 1:1

33e minuut.
Maldonado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nyczko komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Regente rent richting de bal. Windarto rent richting de bal. Windarto speelt de bal door. Klungelig pakt Nyczko de bal. Nyczko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nyczko met een sublieme pass. Regente rent richting de bal. Halein probeert naar een medespeler te passen. Pittiglio heeft problemen om de bal te vangen. Pittiglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Vargalui rent richting de bal. Vargalui geeft de bal voor. Förderer probeert de bal aan de voet te houden. Pittiglio rent richting de bal. Pittiglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jelenia Góra 54%, Mati Leszno_Team 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Jelenia Góra - Mati Leszno_Team 1:1

46e minuut.
Ciuchta komt het veld opgelopen. Jyrkiäinen komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Paukszt bereikt de bal nog maar net als eerste. Paukszt passt de bal in één keer door. Windarto met een sublieme pass. Regente rent richting de bal. Regente draait met de bal, schiet en ... Tveita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Jyrkiäinen is nu in balbezit. Jyrkiäinen geeft de bal voor. Regente is nu in balbezit. Regente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - Mati Leszno_Team 2:1

55e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Sánchez geeft de bal voor. Lucke is nu in balbezit. Watola onderschept slim de pass. Watola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Angelescu de bal. Angelescu speelt de bal door. Regente rent richting de bal. Regente schiet op doel. Tveita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Jelenia Góra - Mati Leszno_Team 3:1

71e minuut.
Daar is Förderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Pittiglio is nu in balbezit. Pittiglio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mattheij probeert naar een medespeler te passen. Leński geeft de bal voor. Watola kopt de bal weg. Pittiglio is nu in balbezit. Pittiglio schiet op doel. Bravo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Fresco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Jelenia Góra 50%, Mati Leszno_Team 50%.
KS Jelenia Góra - Mati Leszno_Team 3:1