Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.022
  • Stadion: FC.Bagry Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 20506
FC.Bagry Could you not bid this player???
mar Tactiek tac777mod
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
48.5 gemiddelde waardering 44.5
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


5e minuut.
Anastasov onderschept slim de pass. Puzsár is nu in balbezit. Puzsár passt de bal in één keer door. Galastri bereikt de bal nog maar net als eerste. Galastri draait met de bal, schiet en ... Groncik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horvath rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Marcyjański met een snelle inworp. Difronzo is nu in balbezit. Chalepas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chalepas krijgt een gele kaart. Difronzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcyjański zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosales controleert de bal met de borst. Toderiţă is nu in balbezit. Toderiţă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Could you not bid this player??? 0:1

8e minuut.
Matulewicz rent richting de bal. Matulewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt D’Elia de bal. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pisarczyk is nu in balbezit. Ciałko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pisarczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galastri krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Bagry - Could you not bid this player??? 1:1

22e minuut.
Inworp. Pisarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puzsár geeft een hoge lob. Horvath springt en kopt de bal. Groncik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Could you not bid this player??? 2:1

24e minuut.
Daar is D’Elia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konopiński controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rosales maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. Groncik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Puzsár passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lugari de bal. Lugari passt de bal met de wreef. Galastri rent richting de bal. Galastri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Ciałko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pisarczyk met een snelle inworp. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Bagry 47%, Could you not bid this player??? 53%.
FC.Bagry - Could you not bid this player??? 2:1

53e minuut.
Inworp. Lugari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puzsár speelt de bal door. Toderi geeft de bal voor. Horvath springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Chalepas is nu in balbezit. Difronzo onderschept slim de pass. Difronzo met een sublieme pass. Konopiński is nu in balbezit. Konopiński draait met de bal, schiet en ... Krzętowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Toderiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC.Bagry - Could you not bid this player??? 2:2

72e minuut.
Chalepas onderschept slim de pass. Chalepas geeft een lange en hoge pass. Galastri rent richting de bal. Galastri draait met de bal, schiet en ... Groncik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.Bagry - Could you not bid this player??? 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.Bagry 40%, Could you not bid this player??? 60%.
FC.Bagry - Could you not bid this player??? 3:2