Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 West Pomeranian
532 Tactiek VA1
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 53.3
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Guzina is nu in balbezit. Guzina passt de bal in één keer door. Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Butelschi draait met de bal, schiet en ... Štulanović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - West Pomeranian 0:1

9e minuut.
Galinha trapt de bal weg. Guzina controleert de bal met de borst. Orvos verovert de bal door een tackle van achteren. Orvos probeert naar een medespeler te passen. Marchese geeft de bal voor. Galinha bokst de bal weg. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Barão de Serra Negra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - West Pomeranian 1:1

11e minuut.
Barão de Serra Negra rent richting de bal. Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese speelt de bal door. Klungelig pakt de la Cruz de bal. de la Cruz schiet op doel. Galinha bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Marchese met een sublieme pass. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Mazur begaat een overtreding. Barão de Serra Negra raakt geblesseerd tijdens het duel. Marchese wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Guzina rent richting de bal. Guzina passt de bal zonder na te denken. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu schiet op doel. Štulanović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - West Pomeranian 1:2

36e minuut.
Mazur passt de bal zonder na te denken. Guzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Serretti zijn tegenspeler op de grond. Serretti krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Jong onderschept slim de pass. Jong met een sublieme pass. Sądel met een sublieme pass. Pîrvu rent richting de bal. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - West Pomeranian 1:3

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gabso komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 56%, West Pomeranian 44%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - West Pomeranian 1:3

51e minuut.
Marchese verovert de bal door een tackle van achteren. Marchese speelt de bal door. Mazur rent richting de bal. Barão de Serra Negra onderschept slim de pass. Barão de Serra Negra schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Gabso is nu in balbezit. Serretti rent richting de bal. Met opzet legt Gabso zijn tegenspeler op de grond. Gabso krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Pîrvu is nu in balbezit. Fogl verovert de bal door een tackle van achteren. Butelschi rent richting de bal. Butelschi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Serretti rent richting de bal. Mazur onderschept slim de pass. Mazur probeert naar een medespeler te passen. Gabso is nu in balbezit. Gabso geeft een hoge lob. Štulanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Butelschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuremaa verovert de bal door een tackle van achteren. Kuremaa geeft de bal voor. Barão de Serra Negra krijgt zijn hoofd ertegen. Galinha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Barão de Serra Negra kopt de bal weg. Marchese rent richting de bal. Marchese passt de bal met de wreef. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pîrvu is nu in balbezit. Bakos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pîrvu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jong zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pîrvu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pîrvu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 54%, West Pomeranian 46%.
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 - West Pomeranian 1:3