Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.022
  • Stadion: Leśna Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10289
Reduta Bisztynek KS Białołęka
ania Tactiek Ultra Instinct
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 35.4
outstanding Schieten weak
good Passen average
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Durka probeert naar een medespeler te passen. Belodedici rent richting de bal. Belodedici met een sublieme pass. Brocea rent richting de bal. Brocea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Gryglak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Belodedici neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Gioukoudis de bal. Brocea rent richting de bal. Brocea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Smolarz trapt de bal weg. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ioanid de bal. Gioukoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Smolarz trapt de bal weg van het doel. Durka kopt de bal weg. Daar is Gioukoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocea rent richting de bal. Brocea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Durka is nu in balbezit. Durka passt de bal in één keer door. Brocea rent richting de bal. Brocea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 1:0

15e minuut.
Brocea kopt de bal weg. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brocea de bal. Brocea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kalinowski met de inworp. Rəfiyev is nu in balbezit. Rəfiyev speelt de bal door. Brocea is nu in balbezit. Brocea draait met de bal, schiet en ... Smolarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rəfiyev is nu in balbezit. Rəfiyev probeert naar een medespeler te passen. Brocea rent richting de bal. Brocea schiet op doel. Smolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 2:0

27e minuut.
Leja passt de bal in één keer door. Durka rent richting de bal. Durka passt de bal in één keer door. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Brocea probeert naar een medespeler te passen. Rəfiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəfiyev passt de bal zonder na te denken. Jingtian rent richting de bal. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Rəfiyev geeft een lange en hoge pass. Belodedici speelt de bal door. Daar is Gioukoudis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brocea rent richting de bal. Brocea draait met de bal, schiet en ... Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Tautschnig rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalba. Tautschnig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel. Smolarz bokst de bal weg. Klungelig pakt Gioukoudis de bal. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 3:0

40e minuut.
Gioukoudis onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ioanid de bal. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 21%, KS Białołęka 79%.
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 3:0

47e minuut.
Rəfiyev is nu in balbezit. Rəfiyev passt de bal zonder na te denken. Brocea rent richting de bal. Brocea haalt uit met een fantastische trap. Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 4:0

55e minuut.
Belodedici speelt de bal door. Durka bereikt de bal nog maar net als eerste. Durka speelt de bal door. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Rəfiyev geeft een hoge lob. Durka probeert naar een medespeler te passen. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea draait met de bal, schiet en ... Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 5:0

63e minuut.
Rəfiyev rent richting de bal. Rəfiyev passt de bal in één keer door. Brocea is nu in balbezit. Brocea haalt uit met een fantastische trap. Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Kalinowski speelt de bal door. Mercado verovert de bal door een tackle van achteren. Brocea probeert de bal met de borst te controleren. Brocea draait met de bal, schiet en ... Smolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 6:0

69e minuut.
Gioukoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala passt de bal zonder na te denken. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rəfiyev met een sublieme pass. Daar is Brocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gioukoudis rent richting de bal. Brocea onderschept slim de pass. Brocea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jingtian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jingtian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 7:0

75e minuut.
Belodedici is nu in balbezit. Belodedici geeft de bal voor. Klungelig pakt Gioukoudis de bal. Brocea onderschept slim de pass. Brocea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 8:0

76e minuut.
Oosting rent richting de bal. Oosting passt de bal in één keer door. Misarko heeft problemen om de bal te vangen. Misarko passt de bal met de wreef. Kalinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Derka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kalinowski speelt de bal door. Rəfiyev is nu in balbezit. Rəfiyev probeert naar een medespeler te passen. Brocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belodedici heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 9:0

81e minuut.
Brachmański met de inworp. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Brachmański is nu in balbezit. Brachmański geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kalinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kalinowski geeft een lange en hoge pass. Mercado kan de bal niet met de borst controleren. Brocea rent richting de bal. Brocea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reduta Bisztynek 22%, KS Białołęka 78%.
Reduta Bisztynek - KS Białołęka 9:0