Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żółwinka SKL Man Zielona Góra
ARKA GD KUR ŚWIN Tactiek InGu$$ Def
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
7 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten formidable
solid Passen adequate
excellent Verdedigen formidable


15e minuut.
Belnikolovski passt de bal zonder na te denken. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło passt de bal zonder na te denken. Giallombardo rent richting de bal. Giallombardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gia Thiện geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doncu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giallombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallombardo haalt uit met een fantastische trap. Wicky bokst de bal weg.

27e minuut.
Bustingorri passt de bal zonder na te denken. Bocaş rent richting de bal. Bocaş geeft een lange en hoge pass. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kuba probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Belnikolovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło schiet op doel. Paal! Daar is Toney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Man Zielona Góra 0:1

41e minuut.
Cariou verovert de bal door een tackle van achteren. Cariou geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marozsán de bal. Giallombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallombardo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cariou passt de bal met de wreef. Belnikolovski rent richting de bal. Belnikolovski speelt de bal door. Biegajło rent richting de bal. Biegajło schiet op doel. Wicky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giallombardo rent richting de bal. Gia Thiện legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giallombardo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giallombardo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żółwinka SKL 56%, Man Zielona Góra 44%.
FC Żółwinka SKL - Man Zielona Góra 0:1

50e minuut.
Vukašević passt de bal met de wreef. Bustingorri rent richting de bal. Bustingorri passt de bal in één keer door. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Cariou onderschept slim de pass. Cariou met een sublieme pass. Biegajło is nu in balbezit. Biegajło schiet op doel. Wicky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Man Zielona Góra 0:2

67e minuut.
Vukašević heeft problemen om de bal te vangen. Cariou bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašević onderschept slim de pass. Vukašević haalt uit met een fantastische trap. Egurbide werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Biegajło rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lakwa ... Strafschop! Biegajło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giallombardo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wicky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żółwinka SKL - Man Zielona Góra 0:3

77e minuut.
Lakwa speelt de bal door. Biegajło rent richting de bal. Bustingorri begaat een overtreding. Bustingorri krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Vukašević kopt de bal weg. Magoffin is nu in balbezit. Grbović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grbović krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Doncu rent richting de bal. Toney rent richting de bal. Doncu onderschept slim de pass. Doncu geeft de bal voor. Biegajło maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Bocaş geeft de bal voor. Vukašević is nu in balbezit. Met opzet legt Magoffin zijn tegenspeler op de grond. Magoffin krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Belnikolovski kopt de bal weg. Daar is Biegajło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marozsán begaat een overtreding. Marozsán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żółwinka SKL 55%, Man Zielona Góra 45%.
FC Żółwinka SKL - Man Zielona Góra 0:3