Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Świebodzin FC LIVERPOOL
Klasyk Tactiek setup1
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny passt de bal in één keer door. Alibayiv rent richting de bal. Alibayiv schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Świebodzin - FC LIVERPOOL 1:0

6e minuut.
Cazan passt de bal in één keer door. Chramosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chramosta speelt de bal door. Aczél speelt de bal door. Michnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohl komt het veld opgelopen. El-Khadri met een snelle inworp. Pasca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aczél. Aczél krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Pasca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skonieczny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pawlaczek kopt de bal weg. Busch rent richting de bal. Pohl onderschept slim de pass. Pohl schiet op doel. Újfalusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Klungelig pakt Mroziński de bal. Cazan rent richting de bal. Cazan passt de bal met de wreef. Collazos rent richting de bal. Collazos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
El-Khadri rent richting de bal. El-Khadri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rolnik de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Świebodzin - FC LIVERPOOL 2:0

27e minuut.
Tervomaa onderschept slim de pass. Aczél rent richting de bal. Aczél geeft de bal voor. Collazos rent richting de bal. Collazos draait met de bal, schiet en ... Thuận Thành verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Świebodzin - FC LIVERPOOL 2:1

43e minuut.
Busch is nu in balbezit. Busch geeft een lange en hoge pass. Pasca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El-Khadri geeft een lange en hoge pass. Rolnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Świebodzin 38%, FC LIVERPOOL 62%.
Victoria Świebodzin - FC LIVERPOOL 2:1

50e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Mroziński is nu in balbezit. Mroziński passt de bal met de wreef. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik schiet op doel. Újfalusi bokst de bal weg. Pohl rent richting de bal. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Újfalusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Świebodzin - FC LIVERPOOL 3:1

56e minuut.
Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Michnik probeert naar een medespeler te passen. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru draait met de bal, schiet en ... Bolesta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pawlaczek rent richting de bal. Pawlaczek probeert naar een medespeler te passen. Chramosta is nu in balbezit. Chramosta geeft een hoge lob. Collazos maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Świebodzin - FC LIVERPOOL 3:2

70e minuut.
Bzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Bzyk geeft een hoge lob. Collazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek onderschept slim de pass. Chramosta geeft een lange en hoge pass. Thuận Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Machulski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Khadri met de inworp. Pasca geeft de bal voor. Rolnik springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Cazan onderschept slim de pass. Cazan speelt de bal door. Chramosta is nu in balbezit. Chramosta geeft een hoge lob. Michnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Busch controleert de bal met de borst. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny passt de bal in één keer door. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escobar komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Thuận Thành probeert naar een medespeler te passen. Skonieczny met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mroziński onderschept slim de pass. Mroziński geeft de bal voor. Machulski kan de bal niet met de borst controleren. Pohl is nu in balbezit. Pohl haalt uit met een fantastische trap. Újfalusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Świebodzin 47%, FC LIVERPOOL 53%.
Victoria Świebodzin - FC LIVERPOOL 3:2