Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Białołęka ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003
Ultra Instinct Tactiek 532
37% Balbezit 63%
75% Spel op eigen helft 25%
4 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
36.7 gemiddelde waardering 55.9
matig Schieten formidabel
matig Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Griff rent richting de bal. Marchese schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Griff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

2e minuut.
Ioanid probeert de bal aan de voet te houden. Śmigło rent richting de bal. Śmigło passt de bal in één keer door. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kuremaa geeft een hoge lob. Ioanid bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. de la Cruz draait met de bal, schiet en ... Smolarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:1

18e minuut.
Misarko passt de bal zonder na te denken. Fogl verovert de bal door een tackle van achteren. Griff rent richting de bal. Griff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Štulanović trapt de bal weg. Serretti kopt de bal weg. Barão de Serra Negra is nu in balbezit. Barão de Serra Negra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
de la Cruz is nu in balbezit. Śmigło geeft een hoge lob. Barão de Serra Negra heeft problemen om de bal te vangen. Barão de Serra Negra draait met de bal, schiet en ... Smolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:2

27e minuut.
Villalba heeft problemen om de bal te vangen. Orvos is nu in balbezit. Orvos geeft de bal voor. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz schiet op doel. Smolarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serretti neemt de hoekschop. de la Cruz krijgt zijn hoofd ertegen. Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Barão de Serra Negra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:3

31e minuut.
Marchese probeert naar een medespeler te passen. Gioukoudis rent richting de bal. de la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Barão de Serra Negra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Barão de Serra Negra rent richting de bal. Gioukoudis begaat een overtreding. Barão de Serra Negra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marchese zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 71%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 29%.
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:3

48e minuut.
Villalba controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fogl neemt vlug de vrije trap. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Barão de Serra Negra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:4

54e minuut.
Mercado kopt de bal weg. Klungelig pakt Serretti de bal. Serretti probeert naar een medespeler te passen. Barão de Serra Negra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão de Serra Negra schiet op doel. Smolarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt de la Cruz de bal. de la Cruz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:5

55e minuut.
Inworp. Serretti met de inworp. Barão de Serra Negra probeert naar een medespeler te passen. Marchese is nu in balbezit. Marchese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Śmigło bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmigło passt de bal in één keer door. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz haalt uit met een fantastische trap. Smolarz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Kuremaa geeft de bal voor. Mercado kan de bal niet met de borst controleren. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Barão de Serra Negra draait met de bal, schiet en ... Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:6

63e minuut.
Serretti probeert naar een medespeler te passen. Marchese heeft problemen om de bal te vangen. Marchese passt de bal met de wreef. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Śmigło passt de bal zonder na te denken. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz passt de bal zonder na te denken. Barão de Serra Negra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão de Serra Negra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:7

68e minuut.
Marchese rent richting de bal. de la Cruz rent richting de bal. Marchese met een sublieme pass. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Barão de Serra Negra schiet op doel. Smolarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barão de Serra Negra rent richting de bal. Barão de Serra Negra schiet op doel. Smolarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:8

73e minuut.
Śmigło rent richting de bal. Śmigło passt de bal in één keer door. Barão de Serra Negra is nu in balbezit. Barão de Serra Negra draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:9

78e minuut.
Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese passt de bal in één keer door. Serretti met een sublieme pass. Barão de Serra Negra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão de Serra Negra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Śmigło speelt de bal door. Daar is Marchese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marchese passt de bal in één keer door. de la Cruz is nu in balbezit. de la Cruz schiet op doel. Smolarz bokst de bal weg. Barão de Serra Negra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barão de Serra Negra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:10

87e minuut.
Tunçeri geeft een hoge lob. Mercado probeert de bal aan de voet te houden. Barão de Serra Negra is nu in balbezit. Barão de Serra Negra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:11

88e minuut.
Marchese bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchese geeft de bal voor. Ioanid heeft problemen om de bal te vangen. de la Cruz rent richting de bal. de la Cruz draait met de bal, schiet en ... Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barão de Serra Negra bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Serretti zal de hoekschop nemen. Smolarz speelt de bal door. Marchese kopt de bal weg. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Białołęka 78%, ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 22%.
KS Białołęka - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 003 0:11