Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Precz Hanysy Filozofowie z Warszawy
dupa zbita 3 Tactiek 5-3-2 Plaut
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 8
60.3 gemiddelde waardering 49.6
excellent Schieten very good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Ralovský passt de bal met de wreef. Iarca geeft de bal voor. Fresno kopt de bal weg. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Andersen geeft een hoge lob. Inworp. Görbicz met een snelle inworp. Todari rent richting de bal. Todari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresno bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralovský rent richting de bal. Nowak is nu in balbezit. Nowak draait met de bal, schiet en ... Lane bokst de bal weg.

30e minuut.
Martín García onderschept slim de pass. Martín García speelt de bal door. Iarca met een sublieme pass. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Lane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kaczka probeert naar een medespeler te passen. Ralovský rent richting de bal. Ralovský geeft een lange en hoge pass. Nowak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Filozofowie z Warszawy 1:0

35e minuut.
Ralovský is nu in balbezit. González González verovert de bal door een tackle van achteren. González González geeft de bal voor. Todari is nu in balbezit. Todari haalt uit met een fantastische trap. Tonati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ibuna is nu in balbezit. Ibuna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Precz Hanysy - Filozofowie z Warszawy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 31%, Filozofowie z Warszawy 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Precz Hanysy - Filozofowie z Warszawy 1:1

47e minuut.
Martín García passt de bal met de wreef. Ralovský is nu in balbezit. Ralovský met een sublieme pass. Kaczka rent richting de bal. Kaczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kaczka passt de bal met de wreef. Iarca rent richting de bal. Nowak is nu in balbezit. Ralovský rent richting de bal. Ralovský haalt uit met een fantastische trap. Lane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
González González kopt de bal weg. Iarca rent richting de bal. Gorodov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gorodov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gorodov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Iarca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iarca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martín García geeft een lange en hoge pass. Fresno springt en kopt de bal. Lane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Filozofowie z Warszawy 2:1

68e minuut.
Iarca kopt de bal weg. Ralovský rent richting de bal. Fresno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fresno haalt uit met een fantastische trap. Lane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Buitenspel voor Todari. Goede buitenspelval van de verdediging. Koziorzębski komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ralovský rent richting de bal. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Kaczka met een sublieme pass. Fresno rent richting de bal. Fresno schiet op doel. Lane bokst de bal weg.

78e minuut.
Martín García met een sublieme pass. Ralovský probeert naar een medespeler te passen. Daar is Iarca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iarca geeft de bal voor. Fresno krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
González González geeft de bal voor. Inworp. Iarca met een snelle inworp. Ralovský geeft een lange en hoge pass. Fresno krijgt zijn hoofd ertegen. Lane bokst de bal weg.

85e minuut.
Frater probeert naar een medespeler te passen. Ralovský is nu in balbezit. Kotwicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ralovský raakt geblesseerd tijdens het duel. Fresno legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca speelt de bal door. Ralovský speelt de bal door. Koziorzębski is nu in balbezit. Koziorzębski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz geeft een hoge lob. Andersen kopt de bal weg. Mạnh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Thắng haalt uit met een fantastische trap. Lane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fresno is nu in balbezit. Fresno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Precz Hanysy - Filozofowie z Warszawy 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Precz Hanysy 23%, Filozofowie z Warszawy 77%.
Precz Hanysy - Filozofowie z Warszawy 3:1