Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:38
  • Competitiewedstrijd: Liga V.023
  • Stadion: KanzasCity Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9495
KanzasCity Żółte Smoki
ROOOOONEY Tactiek 433
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 53.9
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Królikowski is nu in balbezit. Królikowski probeert naar een medespeler te passen. Ricardinho rent richting de bal. Małaszuk onderschept slim de pass. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - Żółte Smoki 0:1

14e minuut.
Ricardinho rent richting de bal. Królikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Królikowski met een sublieme pass. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Kadija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

21e minuut.
Stolár heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Wartalski met een snelle inworp. Abasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abasoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cittadini rent richting de bal. Cittadini speelt de bal door. Hajdo speelt de bal door. Małaszuk is nu in balbezit. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Królikowski rent richting de bal. Hajdo met een sublieme pass. Dewez is nu in balbezit. Dewez draait met de bal, schiet en ... Kadija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - Żółte Smoki 0:2

31e minuut.
Ruminkiewicz rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruminkiewicz met een snelle inworp. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ruminkiewicz geeft de bal voor. Buitenspel voor Galego. Goede buitenspelval van de verdediging. Rosiecki neemt vlug de vrije trap. Małaszuk controleert de bal met de borst. Małaszuk draait met de bal, schiet en ... Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KanzasCity 64%, Żółte Smoki 36%.
KanzasCity - Żółte Smoki 0:2

48e minuut.
Baptista is nu in balbezit. Królikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista speelt de bal door. Hajdo heeft problemen om de bal te vangen. Hajdo geeft een hoge lob. Kadija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Ruminkiewicz speelt de bal door. Daar is Wartalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wartalski passt de bal in één keer door. Abasoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Abasoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Žížalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Žížalka met een sublieme pass. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Doeltrap. Greavu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Žížalka passt de bal met de wreef. Wartalski is nu in balbezit. Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Gubiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KanzasCity - Żółte Smoki 1:2

66e minuut.
Abasoy passt de bal met de wreef. Zenhom rent richting de bal. Greavu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Greavu krijgt een gele kaart. Zenhom is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zenhom legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Gubiec bokst de bal weg.

67e minuut.
Žížalka kopt de bal weg. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz geeft de bal voor. Abasoy rent richting de bal. Abasoy haalt uit met een fantastische trap. Gubiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Rosiecki passt de bal in één keer door. Greavu heeft problemen om de bal te vangen. Sadek speelt de bal door. Daar is Królikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Królikowski geeft de bal voor. Kadija bokst de bal weg.

73e minuut.
Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego met een sublieme pass. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom draait met de bal, schiet en ... Gubiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KanzasCity - Żółte Smoki 2:2

74e minuut.
Karakula komt het veld opgelopen. Fąk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Žížalka speelt de bal door. Wartalski geeft een hoge lob. Baptista heeft problemen om de bal te vangen. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Gubiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Kiš geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruminkiewicz met de inworp. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zenhom is nu in balbezit. Kiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiš geeft de bal voor. Abasoy heeft problemen om de bal te vangen. Abasoy haalt uit met een fantastische trap. Gubiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiš verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Galego is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galego raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zenhom neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Žížalka speelt de bal door. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz speelt de bal door. Abasoy rent richting de bal. Abasoy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KanzasCity 35%, Żółte Smoki 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KanzasCity - Żółte Smoki 2:2